30.4.17

Rally-toko AVO Ylöjärvi 29.4.2017

Tätä kisaa odotin hyvillä mielin vaikka torstain treenit jäivät väliin ja Kira oli muutenkin koko viikon vanhemmillani hoidossa. Perjantaina sain Kiran takaisin ja tein muutamia rallyliikkeitä jotka menivät oikein loistavasti. Kira ei enää sekoita asennonvaihdoskäskyjä kun sanon ne tarpeeksi eri tavoilla.

Lauantaina lähdimme meiltä seitsemän aikaan aamulla ja perille pääsimme noin yhdeksäksi. Kiralla oli virtaa aivan liikaa. Käytettiin koiria ulkona ja treenasin hallissa Kiran kanssa liikkeitä ennen meidän vuoroa. Kira edisti aivan älyttömästi ja oli muutenkin aika häslä. Rata onneksi vaikutti helpolta - ei hyppyä, ei houkutusta, ei seisomista tai koiran kiertämistä. Paljon oli istumisia ja käännöksiä. Jännitin yllättävän vähän ja sitten aloinkin jännittämään sitä etten jännittänyt(???).

Me olimme kolmantena. Ensimmäinen kyltti meni hyvin. Heti toisena kylttinä oli istumisesta juosten. Tiesin että tämä menee pyllylleen Kiran energisyyden vuoksi. Vika kuitenkin oli minussa, olisi pitänyt saada Kiralta energiat pois ennen omaa suoritusta. Kira alkoi edistämään ja ihmettelemään auringon paisteessa hehkuvaa tötsää - uusin kyltin. Tämän jälkeen parin kyltin päässä oli saksalainen käännös. Viime treeneissä harjoiteltiin tosi ahkeraan ongenkoukkukäännöksiä että Kira ehdotteli niitä - uusin. Tämän jälkeen menikin loppurata hyvin edistämisestä huolimatta.

Saatiin 93 pistettä! Tiesin että tulisi ainakin -6 pistettä, joten vähän jännitin että olinko tehnyt noiden lisäksi muita virheitä. Olin tähän kuitenkin tyytyväinen, saatiinpahan tulos ja vielä hyvin pistein! :) Yhden kyltin kohdalla Kira oli vino mistä lähti vielä -1p.
Tuomarin jakaessa koulareita ja sijoituksia, tuomarin palkinnon kohdalla meidät mainittiin! Hurraa, ei tarvitse lähteä kotiin tyhjin käsin!
Treenikaveri sai myös hyvät 92 pistettä ja siirtyvät voittajaluokkaan. Toisen koiran kanssa voittajaluokassa ei hänellä mennyt yhtä hyvin, mutta ovat nyt yhden kokemuksen rikkaampia!

Video näyttäköön meidän suorituksen. Linkki videoon.Meillä oli aika paljon luppoaikaa joten käytettiin koiria metsäpolulla ja otin näistä muutamia kuvia. Alla Kiran kaverina welsh corgit Konsta ja Kaapo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti