2.4.17

Rallytreenit #6, #7, #8 & #9 ja metsälenkkikuvia

Herttinen kun on jääny treenejä rustaamatta! Tosin yksiin treeneihin ei tullut ketään, ohjaajallakin oli menoja joten menin paikalle treenaamaan yksin, ja viime viikon treenikerta oli korvattu möllikisoilla. Kahtena muuna kertana on ollut erittäin hyvät treenit, meidän treeniporukka on ihan mahtava kun on päässyt tutustumaan jokaiseen! Rento meininki, tsempataan ja autetaan toisiamme jos ohjaaja ei juuri sillä hetkellä kerkeä. Ensi viikolla on viralliset kisatkin! Meidän pitää kovasti edelleen harjoitella hyppyä, Kira ei vieläkään osaa kunnolla katsoa eteen sanan "hyppy" kuullessaan, mutta parannusta oli nähtävissä viime kerralla.

Käväistiin kaverin kanssa viime viikolla ShowLinkPets -messuilla. Mukaan tarttui paljon erilaisia herkkuja ja yksi kaninkarvapatukka. Käytiin sitä ravistelemassa lenkillä aina palkaksi onnistuneesta rallyliikkeestä, muutamia kuvia lenkistä tähän alle. :)



2 kommenttia:

Pikku koululainen

Tällä viikolla aloitimme Karun kanssa pentukoulun. Kurssi on kerran viikossa viisi kertaa ja meidän lisäksi siellä on kolme muuta pentua omi...