16.9.16

Viikoissa parasta on rally-toko treenit

Keskiviikon rally-tokoilut oli kyllä taas niin =

Aluksi harjoiteltiin yksittäisiä ALO ja AVO luokan kylttejä. Kiralle vaikein näistä oli ALO luokan "liikkeestä maahan". Tai no miten sen nyt ottaa, Kira meni tosi hienosti maahan joka kerta kävelyvauhdista kun pelkästään tätä harjoiteltiin, mutta sitten kun tehtiin rataa niin silloin ei onnistunut...
Samoin vaikeuksia tuottaa kyltti, missä koiran pitää olla perusasennossa ja istahtaa aina kun ohjaaja on ottanut 1-3 askelta eteenpäin ja pysähtyy. Kira istahtaa minusta puolimetriä vasemmalle etuviistoon! Ohjaaja tosin sanoi että tuomaria ei välttämättä tuo haittaa. Pitää kuitenkin treenata sitä hieman enemmän.

Olihan niitä onnistumisiakin! Mm. opin ohjaamaan Kiraa paremmin kun tehdään vasempaan käännöksiä, Kira osas tosi hyvin jopa AVO luokan kylttejä, ja mikä tärkeintä: tehtiin kokonainen rata kahteen kertaan niin että palkka oli vasta lopussa! Huh heijaa, Kira oli ihan liekeissä vaikka rata olikin pitkä eikä nameja tippunut matkan varrella. Aina menee vaan treeneissä paremmin, tää on niin meidän laji! :)

Ilmottauduttiin myös sinne kisoihin, nyt se on siis varmaa. :D Kisat ovat ensi viikolla Jyväskylässä lauantaina ja sunnuntaina, mut me ollaan siellä vain sunnuntaina. Menen kuitenkin lauantaina katsomaan muiden suorituksia ja että millainen on meininki, aikaisemmin kun en ole rally-tokokilpailuissa käynyt. Sunnuntaina on Jyväskylässä myös matsärit, jospa osa ihmisistä olisi siellä niin mua ei jännittäis ehkä niin kauheasti. 

Viime treeneissä ohjaaja sanoikin että jos ei tulosta niistä kisoista tulisikaan, niin onhan se kuitenkin kokemusta. Tämä on niin totta, mua jännittää varmasti ihan sikana, varsinkin kun ekaa kertaa ollaan kisoissa. Tehdään parhaamme ja pidetään hauskaa, opitaan virheistämme ja mennään sitten kokeilemaan uudestaan jos sattuu nyt menemään pyllylleen. :) 
Jos kisat kuitenkin menisi hyvin, niin saattaa olla että jonkinlaisen videon tänne sitten latailen...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti