14.9.16

Eläinlääkärissä

Kiralle oli maanantaina aika eläinlääkäriin jatkotutkimuksiin verivirtsaisuuden takia. Tarkoituksena oli siis ainakin ultrata munuaiset ja virtsarakko, niiden kunnon perusteella tehtäisiin sitten jatkosuunnitelma. Onneksi saimme ajan tutulle eläinlääkärille joka on aika haka ultraamisessa, niin mitään ei jäisi epäselväksi.
Esitietojen jälkeen kumosin Kiran pehmeälle pedille ja lääkäri ajeli vatsan paljaaksi. Kira raukka tärisi ihan hulluna, mutta ei onneksi rimpuillut sen kummemmin.
Lääkäri katsoi ensin vasemman munuaisen, sitten virtsarakon ja oikean munuaisen. Missään ei näkynyt mitään epänormaalia, onneksi! Eläinlääkäri sanoi että Kiran virtsarakon limakalvot saattaisivat olla ärtyneet, mistä voisi johtua tämä verivirtsaisuus. Tätä ongelmaa ei pysty ultrassa huomaamaan. Ell ehdotti että kokeiltaisiin Cystaid-ravintolisää, joka on tarkoitettu koirien alavirtsatievaivoihin. Samalla seuraisin stixillä kerran viikossa että alkaako veri vähenemään virtsassa. Muutaman viikon päästä ottaisin taas yhteyttä klinikalle; jos pissassa edelleen verta niin tehdään jatkotutkimuksia, jos veri on vähentynyt niin jatketaan Cystaidin antamista.


Tämä suunnitelma kuulostaa hyvinkin järkevältä, oon niin helpottunut ettei tarvitse enää arvailla. Nyt vaan toivotaan parasta että ongelma hoituis ravintolisällä. :)

Friidun silmäkin on parantunut, cherry eye on poissa ja tippoja lopettelen vähitellen. Aluksi kun kokeiltiin että jos ongelma olisi hoitunut kahdella tipalla päivässä niin ei onnistunut, meni vain pahemmaksi... 4 tippaa päivässä vaatii tuo silmä, sillä määrällä alkoi heti menemään parempaan suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti