19.9.16

Pesupäivä!

En muistakkaan että milloin olisin Kiran viimeksi pessyt, turkki oli kuitenkin sen näköinen että pesu saattais tehdä ihan hyvää. Ja oikeassa olinkin. :D Muutenkin tuo taitaa aloittaa karvanlähtöaikansa, niskasta ja pyllystä lähti harjaamalla helposti irtokarvatuppoja.


Ei muuta kuin suihkuun. Tällä kertaa käytin Virbacin Allermyl -shampoota, hirveän vanha pullo mutta jäljellä oli vielä aika paljon. Siinä ei ole mitään tuoksua tai väriä, vaahtoaa tosi hyvin ja on riittoisaa. Ostin sen aikoinaan Kiran kovaan hilseilyyn.
Shampoon jälkeen laitoin Bio-Groomin hoitoainetta, olen sen joskus saanut ilmaiseksi kokeiltavaksi. Muistelin että sen haju olisi hyvä, mutta se haisikin ihan hyttysmyrkylle. Ei sitä ollut paljoa jäljellä niin käytin loppupullon Kiran häntään ja perskarvoihin. Siitä oli apua pesun jälkeen, oli tosi helppo harjata häntäkarvat.

Föönistä Kira ei erityisemmin tykkää, mutta suostui pysymään paikallaan kunnes turkki oli kuiva. Tassu- ja korvakarvatkin siistin, saksina toimi Fiskarsin keittiösakset niin älkää katsoko lopputulosta kovin kriittisesti. :D Kuitenkin nuo hapsut sain pois niin on edes vähän siistimpi. :)

Loppuun vielä muutama "ennen ja jälkeen" kuva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti