24.4.23

Haimatulehdus

Siinäpä se, Kiran uusin diagnoosi. Kiran vointi on tällä hetkellä erinomainen, tämä nyt vain todettiin kontrollissa. Voi olla mahdollista, että kaikki ne kivuliaat päivät ja oksentelut maaliskuussa ovat voineet johtua haimatulehduksesta. Kiralta otettiin jo kertaalleen haimatulehdustesti aikaisemmin, mutta silloin se oli rajatapaus. Nyt arvo oli 800, kun sen pitäisi olla alle 400.

Rasvattomalle ruoalle ei todennäköisesti tällä hetkellä ryhdytä, koska Kira on jo laihan puoleinen. Kira on myös nyt saanut rasvaista ruokaa kohta kolme viikkoa, ja sen iho ja vatsa voi paremmin kuin sitä edeltävällä ajalla kun oli lähes rasvaton ruokavalio. Sillä ei ole ollut ripulia vaikka on saanut esim. juustoa ja kinkkua. Kira voi siis paremmin, eikä ruokaa tarvitse syödä niin paljon kerralla. Kokeilen sian haiman lisäämistä ruokavalioon, jos sillä olisi jotain positiivista vaikutusta. Ruokailukerrat pyritään rajoittamaan kahteen kertaan päivässä, ettei Kira popsi ruokaa pitkin päivää. Tämäkin voisi nirsoiluun auttaa. Jos Kiralta menee ruokahalu tmv., muutetaan ruokailua useampaan kertaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää syntymäpäivää Kira

Kira syntyi 14.2.2010. Pieni ja täydellinen ystävänpäivälapsi. Hyvää syntymäpäivää sinne missä oletkin. <3 Ikävä on loputon.