7.10.16

Turhauttaa

Tibi toipui virtsatietulehduksestaan hyvin. Antibiootti auttoi ja kipulääke piti kivun poissa.

Nyt onkin Kiran vuoro mennä (taas) lääkäriin, sillä ravintolisä Cystaid ei ole auttanut verivirtsaisuuteen... Tämä hematuria on ärsyttävä ongelma, koska jos en olisi pissaa stixillä katsonut, en tietäisi että tämä ongelma olisi. Että onko se nyt järkevää etsiä syytä kivien ja kantojen alta? Tuntuu kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. :( Toisaalta veri pissassa ei todellakaan ole normaalia, niin miksi sitä ei sitten tutkittaisi. Osa ihmisistä varmaan antaisi olla kun koira voi muuten hyvin, osa taas voisi hysteerisesti tehdä kaikki mahdolliset tutkimukset. Itse taidan olla tästä välistä, luulisin... Luotan kuitenkin eläinlääkäriaseman lääkäreihin, erityisesti Kiraa viimeksi hoitaneeseen, mennään yksi tutkimus kerrallaan ja katsotaan jatko niiden perusteella.

Seuraavaksi olisi siis tarkoitus tarkistaa pieni verenkuva ja ottaa pissanäyte kystosenteesillä. Jos pissassa ei ole verta, se tarkottaisi veren tulevan alempaa kuin rakosta. Jos siinä taas näkyy verta, voi veri olla jo rakossa tai tullut neulan piston seurauksena. Kira kun on hirmu arka piikeille niin toivon sydämeni pohjasta ettei se tätä toimenpidettä tunne. Itse en ainakaan ole vielä nähnyt yhtään kissaa tai koiraa joka tuohon pistokseen olisi reagoinut. Jos siis pistos menee pieleen niin sitten ainakin siellä pissassa on verta. Kysto täytyy siis onnistua kerrasta.

Onneksi olemme päässeet nauttimaan kauniista syksystä ja kuviakin on tullut otettua jonkin verran. Laitan niitä nyt tähän lopuksi. Myö lähetään nyt vielä iltalenkille (ja sen jälkeen haetaan perjantaipitsat :D), minulla ja Kiralla on heijastinliivit aina kun mennään pimeällä ulos, suosittelen niitä kaikille muillekkin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti