9.10.16

C-vitamiinin ihme ja match show Muuramessa
Perjantai-iltana Tibi valitti taas pissatessaan. Pissatulehduksen lääkitys oli loppunut vasta viikko sitten. Ajattelin että ei voi olla totta ja laittelin viestiä Friidua aikaisemmin hoitaneeseen lääkäriin. Siinä hetkisen jutskailtuamme varattiin lauantaille aika.
Lauantai-aamuna Tibi oli kuitenkin ihan hiljaa. Otin sen syliin ja odottelin pissaa. Jouduinkin odottelemaan kauan! Meniköhän puolituntia ennenkuin pissa tuli ja silloin ei Tibi vikissyt ollenkaan. Laitoin lääkärille taas viestiä että oisko ne lääkkeet hyvä silti tulla hakemaan. Hetken siinä taas juteltuamme hän edotti että tuplaan c-vitamiinin joksikin aikaa, sillä se saattaisi ajaa uusivan pissatulehduksen tiehensä. Peruttiin päivän aika jotta joku muu kiireisempi sai sen. Niinhän siinä sitten kävi että lauantain aikana Tibi vaikerteli vain yhden pissin kohdalla. C-vitamiini annostus on nyt hetken aikaa 25mg aamuin illoin. Toivon hartaasti että tämä tepsii, nyt näyttää ainakin hyvältä! :)
Tänään käytiin sitten taas mätsäreissä Kiran kanssa, tällä kertaa Muuramessa. Kaikki tuotto menisi Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistykselle, joten hyvällä tarkoituksella oltiin liikenteessä. Ostin arvankin, jolla voitin kissan huiskulelun. Katsotaan jos Kira vaikka diggais siitä. :D
Pieniä koiria oli yllättävän vähän, vain 6! Isoja koiria näytti olevan paljon enemmän, yleensä se on ollut toisinpäin. Oli paikalla toinenkin mitteli, musta sekin ja osallistui pieniin, onneksi ei oltu pari. :)
Oltiin kehässä neljänsiä ja Kira meni aivan loistavasti, ravatessa tosin Kira edisti aika paljon, mutta hihnaa ei tarvinnut hirveästi kiristää. Antoi tuomarin koskea nätisti ja tapitti namia mun kädessä, aivan loistava hauva. <3 Nauhoja ei tuomari jakanut vaan näytti pahviläpyskällä violetin tai oranssin värin, me saatiin violetti ja oltiin lopulta kakkosia. :)

Palkinnoksi saatiin kolme pussia erilaisia koiran nameja, pallo, pokaali ja ruusuke, sekä muutama karkki meille ihmisillekkin. :D Tuo huisku tuolla takana on se arvonnasta voitettu. Tyytyväisiä ollaan kaiken kaikkiaan. :)

2 kommenttia:

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...