30.10.16

Match show & Rally-toko ALO

Match show lauantai 29.10.
Lauantaina huristimme Äänekoskelle match showhun. Tarkoitus oli käydä samalla hakemassa vanhemmilta talvirenkaat säilytyksestä että saa vaihdettua renkaat sitten kun lunta tulee enemmän. Kaikki lumi siis suli pois mikä kerkesi sataa tiistaina.
Mätsäripaikalla oli kylmä. Tuuli pohjoisesta ja näpit oli ihan jäässä. Onneksi porukkaa ei ollut paljoa, olisiko ollut 9 pientä aikuista koiraa, kehät tulisi menemään nopsaa.
Kira toimi kehässä taas kuin unelma, hienosti ravasi, tällä kertaa ei edes edistänyt (hirveästi)! Seisoi todella nätisti ja palkkasin aina sopivissa väleissä. Tuomari kehui toisten koirien liikkeitä ja antoi paljon neuvoja miten liikkeitä voisi parantaa. Saimme kuitenkin sinisen nauhan ja samalla kommentin että tulemme sijoittumaan sinisten kärkisijoille. :) Lopulta olimme kakkosia.
Palkinnot eivät tosin olleet sieltä ruhtinaimmasta päästä. :D Palkinnoksi meille tuli siis Royal Caninin ruokasäilytysloota ja Dentaflex joka oli tarkoitettu +25kg koirille. Jännä että pienille koirille oli annettu sellainen jättipatukka. Sain sen kuitenkin sahattua viiteen osaan niin riittääpähän pidemmäksi aikaa. :)
Mätsäreiden jälkeen mentiin metsään ja kerättiin vuoden viimeisiä suppilovahveroita!

Vasemmanpuoleisen kuvan on ottanu Tanja Pulkkinen.
Rally-toko ALO sunnuntai 30.10.
Kilpailut olivat Jyväskylässä JAT-tila-hallilla, kivituhkapohjaisella kentällä. Odotukset olivat korkealla koska viime koe oli mennyt nappiin. Kuitenkin kun päästiin paikalle ja katsoin kylttejä, iski epävarmuus. Ei varmana saada täysiä pisteitä kun ei olla treenattu ollenkaan sitten viime kokeen, kentällä oli kylttejä mitä ei oltu harjoiteltu edes syksyn treeneissä juuri ollenkaan. Rataan tutustuminen palautti kuitenkin mieleeni miten liikkeet suoritettaisiin.
Ennen meidän vuoroa treenasin liikkeitä mitkä tuntuivat epävarmalta ja alun vaikeuksien jälkeen Kira suoritti ne loistavasti. Mentiin hyvillä mielin kehään!
Kira olikin aivan loistava. Vasempaan käännökset oli niiiiin hyviä, ja Kira meni liikkeestä maahan tosi upeesti! Eikä ollut tällä kertaa niin vinossa liikkeitä tehdessä. Viimeinen kyltti oli kuitenkin meille liian paha. Koira eteen istumaan, askel taakse koira edessä seuraten, kaksi askelta taakse koira edessä seuraten, kolme askelta taakse koira edessä seuraten. Ensimmäisen askeleen kohdalla Kira pomppas mun käsiä kohti kun ajatteli saavansa herkkua. Päätin uusia, josta tuli -3pistettä -10pisteen sijaan. Sen jälkeen liike onnistui hienosti. Poistuttiin kehästi iloiten, Kira oli ihan mahtava!
Pisteet tulivat pitkän odotuksen jälkeen paperille. Yllätyksekseni oli tullut -10pistettä lisää, koska askeleeni olivat olleet liian lyhyet viimeisen kyltin kohdalla. Olin keskittynyt liikaa Kiran suoritukseen, etten muistanut jalkojani ollenkaan. Kyllä harmitti. Niin ärsyttävä virhe. Onneksi oli sentään oma moka, eikä Kiran moka. Pitäisi kuitenkin olla iloinen, sillä tulos tuli, 87/100p! :) Tuomarin kommentti: Näppärästi työskentelevä pikkukoira!
Tällä kertaa ei ole videota, tai edes kuvia. :( Olin yksin matkassa eikä puhelinta voinut juuri käteen ottaa kun oli niin kylmä.

Kisoissa minua harmitti että kilpailun järjestäjät eivät panostaneet osallistujien informoimiseen. Näpit taas jäässä odottelin että joku olisi tullut sanomaan miten asiat etenee, mutta itse sai kysellä jos halusi tietää mistä saisi esim. oman arvostelulomakkeen. Tuntui, että oletettiin kaikkien tietävän mitä tapahtuu seuraavaksi. Tästä iso miinus.

Joulukuussa olisi sitten seuraavat kisat, 4.12. tai 10.12.. Molemmat kisat ovat lämpimässä hallissa, toinen on vain kävelymatkan päässä. Katsotaan kumpaan laitetaan ilmo, mutta luottavaisin mielin menen että tulos sieltä saadaan ja siirryttäisiin AVOimeen! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...