7.11.16

Flunssapäivän sisäkuvaustuokio

Mulle iski flunssa. Hirveä sellainen. Onneksi on sentään ruokahalu tallella eikä ole kuumetta. Kira pääsee vanhempien hoitoon viikoksi, niin pystyn keskittymään hieman paremmin työ- ja kouluhommiin sekä flunnsasta parantumiseen. Ulos kun en viitsi mennä pitkiksi ajoiksi olotilani takia, niin tehtiin Kiran ja Diivan kanssa vähän kuvaushommia aamupäivän ratoksi.

Eilen kävin flunnsasta huolimatta (tyhmä minä) mätsäreissä - muhkeat palkinnot houkuttelivat. Kira meni taas mielestäni hyvin, oltiin lopulta sinisten kolmosia. Oli kyllä kylmä, Kirakin tärisi jos ei hetkeen liikuttu. Vaikka sijoituttiin kolmansiksi, palkinnot olivat aika ruhtinaalliset. Pari pallolelua, paljon herkkuja, kakkapusseja ja Vauhti-Raksuun 5e lahjakortti. Vauhti-Raksulta en olekkaan pitkään aikaan tilannut, mutta vois taas alkaa tilailemaan kun mitään moitittavaa kyseisestä yrityksestä en löydä.

Rally-tokon talven hallitreenit olen perunut ajanpuutteen vuoksi, nyt elämme harmillisen kiireistä aikaa. Ensi vuonna olisi tarkoitus aloittaa taas treenit, tänä vuonna mennään vielä yksiin kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti