20.11.16

Laiska sunnuntai

Aamulla ei tehty mitään erityistä, ollaan ihan vaan oltu. Subilta katsottiin Simpsons-maraton ja sen jälkeen päätettiin lähteä ulkoilemaan kun koko aamun kestänyt sadekkin oli lakannut. Käytiin satamassa pyörähtämässä ja siellä oli vielä erittäin heikot jäätkin järvessä. Kiralla oli kuitenkin kova hinku päästä kokeilemaan josko jäät kestäisivät. Siitähän riemu sitten repesikin, en tiennyt että jää oli Kirstin mielestä näinkin mahtava juttu! Kuhankin oli joku jättänyt jälkeensä, Kira nuuhkaisi muutaman kerran ja kusi päälle.... :D
Kira oli flexissä koko ajan ettei vaan pääsisi juoksemaan liian kauas jäälle.

Kuvat eivät ole parhaimmasta päästä kun oli niin hämärääkin, mutta ehkä se ei haittaa. :)Kotiin kun päästiin niin Kira sai oikein herkkuannoksen! Broilerin fileepihvin paloja, paistettuja muikkuja, pala maksaa, muutama nappula ja lisät. Suurin osa nappuloista jäi tosin kuppiin ja pitkin lattiaa. Jälkkäriksi sai palan dentaflexistä mikä voitettiin aikaisemmin mätsäreistä.

Nyt Kira nukkuu sikeästi, katsotaan jos illalla vielä keksitään sille jotain aivopähkäilyä samalla kun katsotaan joku elokuva. Tämmöiset sunnuntait on ihania, otetaan ihan iisisti koko päivä. :)

2 kommenttia:

  1. Heissan Tassujenvoimaa poppoolta. Sinulla on kivoja tilanne kuvia blogissasi joista itse pidän erityisesti. Itselläni on käytössä vain alkeelliset kamerat mutta sinulla taitaa olla kunnon kamera kysymyksessä.

    VastaaPoista
  2. Hei Riitta ja kiitos mukavasta kommentistasi! :) Minulla on järjestelmäkamera ja siihen hyvän objektiivi, joilla tulee sitten myös hyviä kuvia.

    VastaaPoista