4.4.16

Pääsiäisenä mätstäreissä ja muutama kuva

Nyt alkaa elämä pikkuhiljaa rauhoittumaan kaikenlaisesta hulinasta. Kerkeää käydä metsässä Kiran kanssa ja pallotella mursuja. :)

Oltiin tosiaan Saarijärven pääsiäismätsäreissä (olikohan se 27.3.) ja Kira pääs esiintymään taas pitkästä aikaa. Meni oikein mallikkaasti, en ois voinu parempaa esiintymistä Kiralta toivoa, piti katsekontaktia ja selvästi nautti kun sai palkkiota hienosta käyttäytymisestä. :) Kehän ulkopuolella Kiralla oli taas niiiiin tylsää! Komenti ja leikki lumella että eikö nyt hitto soikoon voida jo alottaa. :D

Parikehässä Kira meni nätisti ja antoi tuomarin katsoa ilman minkäänlaisia ongelmia! :) Saatiin sininen nauha ja meniin odottelemaan sinisten kehää.
Pieniä koiria oli niin vähän että sinisten kehässä oli vaan 5 koirakkoa. Samassa kehässä oli myös kaverini Essi Hertta koiransa kanssa. Tuomari mietti sijoituksia ja hetken kuluttua kehässä oltiin jäljellä enää minä ja Essi. Katsoimme toisiamme hieman yllättyneinä ja huvittuneina. :D Kiran kanssa sijoituttiin toisiksi ja Hertta ansaitusti oli sinisten 1! Saatiin palkinnoksi pussi koiranruokaa, pari herkkutikkua ja ruusuke.

Nyt ei olla keritty muissa mätsäreissä pyörähtää kun aika on mennyt uuden asunnon kimpussa. Vaihdetaan ainakin olohuoneeseen uudet tapetit, siellä kun on semmoiset todella vanhat oranssit yök-tapetit. Saadaanpa mieleisen näköinen asunto. :)
Kirakin on uudella asunnolla ollut ja seuraa mua siellä kuin hai laivaa, ajattelee varman että jätetään pian yksin jos ei oo koko ajan ihan kiinni mussa.

Käytiin Kiran kanssa metsässä ottamassa vähän kuvia. Kiran karva kasvaa kovaa vauhtia, mutta on todella pehmeää, kuin pumpulia! Sterkan takia muuttui turkinlaatu...
Katsotaan tiputtaako kesäksi karvat pois, jos ei niin varmaan sen taas ajelen (en muista olenko tänne kirjoittanut, mutta minua on sanottu epäsuorasti jopa eläinrääkkääjäksi koska olen ajellut Kira turkin, vaikka tosiasiassa Kiran olo on helpottunut huomattavasti. Ei se paksu turkki estä kuumuudelta vaikka niin jotkut yrittävät väittää).














Pitäisi ulkoasuakin vähän päivitellä keväisemmäksi, ellei jo ihan kesäiseksi. :) Kevät on aivan ihanaa aikaa, valoakin riittää pitkälle iltaan!

2 kommenttia:

 1. Mätsärit on kyllä kivoja miunkin mielestä! Tuli vanhemman koiran kanssa pentuna niitä kierrettyä ja nyt tämän nuorimmaisen kanssa on yhdet mätsärit takana, tuloksena vaatimattomasti BIS1 :D Pentupalleroinen 4kk valloitti tuomarien sydämmet ja veikin sit voiton yli 100 koiran joukosta, hupsista. Oli kyllä lievä yllätys, koska mentiin paikalle sillä ajatuksella että en edes mene kehään, jos pennulla ei keskittyminen riitä. Seisomista ollaan harjoiteltu kyllä paljon ja se taisi osittain hurmata tuomarit kun noin pieni pönöttää niin sitkeesti ja ylväästi, koska liikkuminen ei meillä kyllä ollut ihan parasta mahdollista.

  Meidän vanhempi mitteli sterkattiin myös n. vuosi sitten ja sillä on onneksi karvanlaatu pysynyt tähän asti hyvänä. Turkkia on tullut kyllä lisää, mutta se ei haittaa koska on niin kevytturkkinen narttu kyseessä, ettei sitä vieläkään voi tuuheaturkkiseksi sanoa. :) Tsemppiä Kiralle kesän kuumuuteen, ei kannata muiden mielipiteistä välittää, itse tiedät parhaiten milloin koiralla hyvä olla.

  T: Tiia

  VastaaPoista
 2. Oho menipäs ne hyvin! Kuka tuomari nyt vois vastustaa pientä karvapalleroa joka tapittaa nätisti omistajaansa. :D Uusiin mätsäreihin sitten vaan!

  Hyvä että teillä karva ei juurikaan muuttunut, sitä kun ei voi ikinä tietää vaikuttaako leikkaus vai ei. :)

  VastaaPoista