15.3.16

Kiireitä

Tekisi mieli kirjoitella ties mitä meidän kuulumisia mutta kun yksinkertaisesti ei ole nyt aikaa... :( Asunto on saatu Keski-Suomesta ja tässä on nyt monta asiaa töiden ohella mitä pitää tehdä. Osa muuttotavaroista on viety jo vanhemmille, marsut menee sinne ensi perjantaina :) Mun työt loppuu jo ensi viikon jälkeen (hui kauhistus, ei oo yhtään semmonen fiilis!) mutta avomies tekee töitä maaliskuun loppuun asti. Saan sitten rauhassa siivoilla ja hoitaa asioita kuntoon viimeiset päivät Helsingissä.

Viime viikonloppuna siis käytiin vanhemmilla ja Kira pääs vapaana juoksemaan jäälle ja näkemään naapuritalojen tuttuja uroskoiria, kyllä oli Kira onnellinen. :) Sai pomotella ja leikkiä mielensä mukaan.
Uusi asunto sijaitsee rauhallisella omakotialueella, missä on metsää lähellä. Aivan ihanaa aluetta!

No mutta, kirjoittelen taas kun on aikaa ja jos jotain kummalista tapahtuu, hyvää kevättä kaikille luijoille! :)

4 kommenttia:

 1. Harmi että siulla ei ole aikaa blogille, oon tykännyt lukea teidän kuulumisia. :) Oli hauskaa löytää tämä blogi uudelleen parin vuoden hiljaiselosi jälkeen. Mie aikanaan luin tätä paljonkin kun omaa mittelipentua odoteltiin. Nyt se "pentu" on jo yli 3v ja jaloissa pyörii toinen mittelinalku 4kk. :) Ihanaa kevättä teille!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kiva kuulla!! :) Muutto on onneks nyt pahimmilta osin ohi jotenka nyt on taas vähän enemmän omaa aikaa, kerkeän päivitellä blogia useemmmin. Ei sulla sattuis olemaan blogia nuista karvapalleroista, en oo montaa mitteliblogia löytäny ja ois kiva niitä lukea. :)

  VastaaPoista
 3. Ei meillä oo blogia. :( Se vois kyllä olla kiva, harrastetaan kuitenkin näiden palleroisten kanssa agilityä, näyttelyä, tokoa ja rallytokoa, eli kerrottavaa olisi niin harrastuksista kuin arjen kommelluksista. :D

  T. Tiia

  VastaaPoista
 4. Harmi! Nyt tekemään niin saatte musta ensimmäisen lukijan! :D

  VastaaPoista

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...