4.3.16

Lisäravinteet ja marsujen koti

Moikka!

Muutto lähestyy ja kohta pitää alkaa pakkailemaan tavaroita ja kuljettelemaan niitä 300km ja sitten ajelemaan takaisin pakkaamaan lisää. :D Onneks vanhemmatkin voivat auttaa jos näyttää siltä että yhdellä autolla ei pärjätä. Pääsiäisenä on onneks monta vapaapäivää aikaa ajella eestaas!



Voisin laittaa tähän kuvan Kiran lisäravinnevarastosta, kaikkia nuita menee joka päivä kuppiin. D-vitamiinia saa joka päivä, koska jos saa kerralla viikon annoksen niin tulee ripuli. Maksaa saa ehkäpä kerran kahdessa viikossa. Obersten kalaöljy sopii Kiran vatsalle, mutta on hirveän ärsyttävä käyttää, tuo pussi jotenkin... Pitää tuon jälkeen keksiä jokin kivempi purkki.



 Tässä myös kuva marsujen omasta elinalueesta, tuo on juuri siivottu niin siksi niin siisti. :D Päivän jälkeen heinät on jo levitelty pyyhkeille ja papanoitu vähän joka puolelle. Nämä marsut eivät ole kovin siistejä, eikä niiden tarvitsekkaan. Parasta on nähdä kun ne käppäilevät juuri siivotulla alueella innostuneena, popornailevat hiukan ja lopulta menevät heinäkasan alle syömään ja nukkumaan. :) Heinäkasa on marsuille maailman paras piilo!

Löydätkö kaikki neljä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sosiaalistamista kaikilla mausteilla

Nyt on Karu saavuttanut 12 viikon iän, joka tarkoittaa sitä, että teoriassa paras sosiaalistumisvaihe on ohitse. Tämähän ei ole tietenkään k...