14.10.11

Ratoja ja rusakoita!

(Varoitan, paljon kuvia sisältävä teksti.)
Tiistaina käytiin agilityhallilla mukanani tunnollinen kuvaaja Essi! Oltiin hallissa vain testailemassa muutamia yksittäisiä esteitä/pieniä ratoja, että muistaako Kira tai edes minä mitenkä niitä mentiin. Kira meni loistavasti putkea, hyppyjä ja A:ta, puomiakin meni hyvin kunnes halusin kokeilla keinua kun Kira ei reagoinut sen pamaukseen ja nojaili siihen vähän väliä. Hirvittihän sitä muttei häntä kuitenkaan laskenut. Sitten kun se meni hyvin niin ei menty enää uudestaan. Päätin etten keinuun sitä laita ennen kuin ohjaajan kanssa. Kiraapa alkoi sen jälkeen puomi pelottamaan..

Torstaina sitten mentiin taas hallille, ohjaaja oli keksinyt muutaman radan. Ekassa radassa ei ollutkaan puomia, toisessa oli. Ensin ei Kira meinannut mennä, toisen kerran meni mukisematta! :) Joten toivottavasti ei sen kummempia traumoja jäänyt.

Ja sitten vähän kuvasatoa treeneistä! :)






 "JEE agility on hauskaa!" (mun ilme.. ei hyvää päivää.. :D)




Oltiin me käymässä sitten myös pellolla, meitä oli 4 ja koiria 2. Kiran päästin irti tottakai, mutta hajut veivät mennessään. Yksi meistä sitten sanoi: "HEI mikä tuo vaalea on? Siellä menee jänis!!" Kira ampasee menemään ja epätoivoisena huutelen sitä takasin. Ei se kuule. Lopulta karjasen, "KIRA!!!!" Johan pysähty! Tuli takaisin päin maata haistellen, lähdettiin etiäpäin kävelemään ja Kira tuli sitten luokse, sai sitten palkan. :)
Nämä kuvat on sitten toiselta reissulta samalla pellolla.


















+ Kira täytti vuoden ja kahdeksan kuukautta. :) Iso neiti jo, ja karvaakin on alkanut kasvattamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korva pystyssä!