9.10.11

Ensi viikon menoja ja tähdenlentoja!

Viikko meni koiran kanssa auntolassa oikein mukavasti, ainut ongelma oli samassa rakennuksessa asuvat/vierailevat henkilöt jotka melusivat hiljaisuuden jälkeenkin, jolloin Kira haukkui haukkumistaan.. Ehkä ensi viikko menisi paremmin..


Tiistaina taikka torstaina aloitetaan taas agility! Katsotaan muistaako koira (tai edes minä) miten niitä ratoja mentiinkään. Tavoitteena agissa olisi saada Kira menemään kepit ilman hirveää käden heilumista. Sitten viikonloppuna lauantaina on miitti koiraporukan kanssa, toivottavasti Kira käyttäytyy ja leikkii muiden mukana! Sunnuntaina ehkä mennään Hankasalmelle mätsäreihin, olisi tosi kiva mennä harjottelemaan tuon pöytäkäytöstä.


Mustis täytti 6v! <3 Rakas pikku pallero, on alkanut jo harmaantumaankin. :) Tuppura tulee parin kuukauden päästä perässä. Kunnioitettavan iän kun Mustis saavutti, niin saivat nyt isomman tilan juoksennella ja veljen vanhan subbarikotelon! Sinne tungin pyyhkeen ja heinää, tykkäävät oikein kovasti. :)
 

Katsoiko kukaan muu illalla tähtiä? Siellä kun näkyi tähdenlentoja. ;) En ole ikinä nähny niin paljon tähdenlentoja yhdessä illassa!! Oikeastaan muistan että olisin nähnyt vain pikkulapsena yhden, joten oli aivan mahtavaa! :) <3
Kohta se oliskin jo talvi, lehtiä on puista pudonnut aika rutkasti ja kelitkin ovat hyyyyvin kylmiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti