30.10.11

Paljon kaikkea ja vähän muutakin

Kiran kanssa menee agissa jo kivasti! Mennään aika pitkiä ratoja, minä vain välillä ryssin, Kira menee kiitettävästi! :) Keinua kokeiltiin tällä kertaa ohjaajan kanssa, meni paremmin kuin kuvittelin! Kirsti meni oikein uudestaan heti siihen alkuun, keinun puolivälin jälkeen alkoi aina pienenpieni hirvitys, mutta hyvin meni loppuun asti eikä kiirekkään näyttänyt olevan kienulta pois. :)

Torstaina oli tämmönen rata vuorossa:


Lauantaina oltiin sitten mätsäreissä. Ne oli Saarijärvellä Tarvaalassa, mun opiskelupaikassa, joten Kirallekkin paikka oli tuttu. :) Mätsärit järjesti viime vuonna opiskelun aloittaneet yo-pohaiset eläintenhoitajat.
Mää olin ihan paniikissa että jos Kira pelkääkin pöydällä kauheesti, turhaan pelkäsin. Kira painautu mua vasten mutta suostu syömään herkkuja ja antoi näyttää hampaat ja tutkia itsensä. Ja sitten kun piti ravata, se ravas täydellisesti. <3
Saatiin punainen nauha ja punaisten kehässä Kira halus äitin luo kun se oli ostanu pullan. Pöh. Sain kuitenkin Kiran huomion jotenkuten ja oltiin kakkosia!! Vähän oon ylpee Kirstistä. :)

Tässä palkinnot ja palkintohylly:




Btw, ostin taljan koulusta, koulun lampaista kun osa menee aina teuraaks nii sit saa ostaa niiden taljoja, hintakin vain 35e!

Se on märkä kun pesin sen koska
menimme pellolle minne
oli levitetty lehmänlannat. (Y)



Tänään käytiin sitten vielä kahtomassa 9vk ikäistä mittelin pentua! <3 Kira onneks ymmärsi että se on pikkanen mutta meni niin kiiruusti haistelemaan pentua että se alkoi vinkumaan. :D Mentiin sisälle ja Ninja (pentu) kiusas Kiraa koko ajan. Kirsti vähä aina äris ja haukku ja louskutteli hampaitaan muttei kertaakaan koskenut Ninjaan, hääti vain pois. Kyllä ne jotain leikintapaista siinä häsläs... :D
Vietiin ne sitten Palomäenkentälle juoksemaan vapaana, Ninja yritti pysyä Kiran perässä. Paremmin niillä ulkona meni, vaikkakin Kira ei välittänyt lähes ollenkaan enää pennusta.

Ens viikolla Kira saakin rauhoittua asuntolaelämästä kotona, en viitsi ottaa sitä mukaan kun koulun jälkeen mennäänkin rakentelemaan agilityesteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sosiaalistamista kaikilla mausteilla

Nyt on Karu saavuttanut 12 viikon iän, joka tarkoittaa sitä, että teoriassa paras sosiaalistumisvaihe on ohitse. Tämähän ei ole tietenkään k...