24.6.22

Hyvää juhannusta!

Juhannus meillä vietetään lepäillen kotona tekemättä mitään sen kummempia. Sen jälkeen vietetäänkin viikko mökillä. Jännittää kuinka Kira jaksaa, kun jo parin päivän mökkeilyn jälkeen hän on niin väsynyt. Yritetään ottaa rennosti ja nukkua paljon päikkäreitä, ehkä siten selvitään hyvin. :) On luvannut kyllä niin kuumaa keliä, että pitää katsoa ajelenko Kiraa lisää. Nyt kasvanut turkki kyllä suojaa hyvin hyttysiltä, joten pitää pohtia asiaa...


Viime blogipäivityksen jälkeen Kiran pahoinvointi jatkui yllättävän pitkään. Melkein viikko annettiin pahoinvointilääkettä ja Antepsinia vielä pidempään. Nyt on vointi jo normaali ja syökin normaalisti, mutta vähän säikäytti että eikö se huono olo lopu ollenkaan.

Ja vihdoin Kira pääsi käymään hieronnassa! Kuten lähes aina, oli taas alaselkä jumissa. Pyritään käymään kesän aikana uudestaan.


Mätsäreissäkin päästiin pyörähtämään ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Mä olin niin ylpeä Kirasta, sillä vaikka oli kova tuuli (joskus Kira on pelännyt kovaäänistä tulenpuuskaa) ja viereisessä kahvilassa soi musiikki, Kira ei ollut moksiskaan eikä yhtään stressaantunut! Pöydälläkin antoi tuomarin hyvin tutkia itseään. Meni kaiken kaikkiaan tosi hienosti. Kiraa vaan ällötti tekonurmi todella paljon! :D Ilmeisesti siinä haisi pissa tmv., joten oli vaikea saada houkuteltua Kira seisomaan tiettyyn kohtaan kun se ei olisi halunnut olla siinä ollenkaan. Saatiin keltainen nauha ja oltiin kolmansia. Kira taisi olla ainakin pienistä koirista kuulemma vanhin osallistuja. Tulisipa pian lisää mätsäreitä ja etenkin veteraanikehiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...