27.3.21

Doboa, trimmausta ja hammashuoltoa

Kira (kuin myös minä) on nauttinut dobosta todella paljon! Kira taitaa muistaa doboilun vuosien takaa kun sitä silloin ensimmäistä kertaa kokeiltiin, sillä Kira ei arista jumppapalloja ollenkaan vaan pomppaa niihin epäröimättä.
Kira sai myös kevätkarvan kun sitä hieman trimmailin. Kira on talveksi kasvattanut kunnon pehkon itselleen ja nyt kelien lämmetessä ja kurakelien ollessa tulossa päätin ottaa Kiralta pisimmät karvahapsut pois. Nyt on helpompi harjata Kira ja kuraa ei tule niin paljon sisälle. Sporttisemman näköinen se nyt ainakin on. :D Sitten kun tulee taas lämpimät kelit niin lähtee kaikki pois, kuten joka kesä.
Kiralla on viimeksi ollut hammaskivenpoisto vuosi sitten toukokuussa ja nyt sain ajan huhtikuun loppuun, joten tulee noin vuosi väliä hammashuollosta. Hammaskiveä on kertynyt ja suusta lähtee epämiellyttävä haju, joten on jo aikakin lääkärikäynnille. Pitäisi saada motivoitua itseni nyt harjaamaan Kiran hampaita toden teolla, sillä kun ikää jo tulee niin olisi kiva jos hampaat pysyisi paremmassa kunnossa pidempään. Rustoja ja luita ei Kiralle ole voinut antaa pitkään aikaan kun maha ei niitä enää kestä. Lihaa Kira saa monesti jäisenä ja sen pureskeleminen hoitaa hieman hampaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti