21.2.21

Kira 11v!

Muutto uuteen kämppään sujui hyvin ja nyt ollaan kotiuduttu tutulle seudulle! Kirakin vaikuttaa tyytyväiseltä kun ajomatka vanhemmilta ei ole enää pitkä, eikä autossa tarvitse istua kauan (Kira alkaa pelkäämään pitkillä yli 1h reissuilla). Toistaiseksi teemme nyt niin, että Kira on meillä viikonloput ja viikot sitten vanhemmillani, joten Kiran ei tarvitse olla juurikaan yksin kun me olemme arkipäivät töissä. 


Kiralla oli tosiaan synttärit ystävänpäivänä, tuli 11v mittariin! Lahjan Kira sai valita itse kun menimme Faunattareen. Sieltä mukaan tuli pieni vinkuva possulelu ja hirvennahkainen puruluu. Sen jälkeen kävimme jäällä lenkillä ja Kira sai juoksennella sydämensä kyllyydestä. :)

Pitkästä aikaa käytiin Rokin, Rambon ja heidän omistajan kanssa ulkoilemassa hienoissa talvisissa maisemissa. Kyllä metsässä on nyt kaunista kun lunta on satanut niin paljon! Ei tarvitse mennä pohjoiseen asti nähdäkseen näin hienoja näkymiä.


Ilmoittauduttiin me myös dobo-kurssille kaverin kanssa! Kerran ollaan doboa Kiran kanssa kokeiltu vuosia sitten ja silloin se oli Kirstin mielestä niin hauskaa ja kivaa. Tänään oli kurssin ensimmäinen tunti ja meitä oli yhteensä vain kolme kurssilaista. Jokaiselle oli myös oma aidattu tila, joten kaikilla oli oma rauha missä touhuta. Kira oli aivan super ja ihan fiiliksissä! Lopussa huomasi kuinka oli jo väsynyt, mutta jaksoi muuten koko tunnin todella hyvin. Ohjaaja ihmetellen kysyi onko Kira tosiaan jo 11-vuotias. :) Välillä sitä on vaikea itsekin uskoa. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti