27.8.18

Diiva lääkärissä

Koulutuksessani lähti toinen vuosi käyntiin, eikä se päästä nytkään helpolla. Ensimmäiset luennot olivat elokuun alussa ja tenttejä on näkyvissä pilvin pimein. Kerkesin kuitenkin kiireiltäni käydä viikonloppuna vanhemmillani missä marsut ja Kira ovat nyt olleet koulun alkuni ajan. Ensinnäkin meidän kämppä on kesällä niin kuuma, että nuo karvapallerot olisivat paistuneet tänne, ja kohta alkaa sitten harjoittelu vanhempien kaupungissa, joten turha niitä reissata eestaas nyt tässä syksyllä.


Eilen huomasin että Diiva siristää vasenta silmäänsä, joten tietenkin tutkin sitä hieman lähemmin. Silmä oli paljon harmaampi kuin toinen ja oikein tarkkaan tihrustaen silmän pinnalla näkyi samea läiskä. Se näytti aivan sarveiskalvohaavaumalta, joten äiti käytti tänään Diivaa lääkärissä kun minun piti palata jo kämpilleni. Onneksi silmä ei rähminyt ja Diivan ruokahalu on pysynyt ennallaan, vaikka Diiva värisikin sylissäni kun tutkin sitä. Värinä on yleensä tarkoittanut jonkinlaista kiputilaa.


Lääkärissä epäilykseni vahvistui ja Diiva sai silmätippojen lisäksi kipulääkettä. Nyt äiti ainakin oppii nostamaan marsuja kuin ammattilainen, kun laittelee niitä tippoja kolmesti päivässä... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti