27.5.17

Rally-toko AVO Laukaa 25.5.2017

Kisoja odotin hyvällä fiiliksellä, voittajaluokan nollakoirakkona olon jälkeen avo-luokan liikkeet tuntuivat helpolta. En ollut kerinnyt treenata ollenkaan viimeiseen viikkoon, mutta olin silti luottavaisin mielin. Rata näytti helpolta, paljon kääännöksiä, pari maahanmenoa, spiraali, pyörähdys ja hyppy. Jännitys oli kuitenkin kova juuri ennen meidän vuoroa.
Alku meni hyvin, juoksuosuudesta olin erittäin tyytyväinen että Kira ei edistänyt tai tullut eteeni. Kääntyikin aivan loistavasti! Maahanmenossa Kira sekoili seisomalla vaikka sanoin selkeästi "mmmaaaahan". Uusin eli -3p. Sitten meni eteentulot hienosti ja käännökset, kunnes tuli taas maahanmeno. Kira seisoi taas - uusin. Pyörähdyksestä -1p, teinköhän sen liian aikaisin? Spiraali meni hienosti, hypyssä Kira ei tajunnut katsoa kauheasti eteensä mutta selvittiin siitä onneksi hienosti. Viimeisessä käännöksessä piti toistaa istumiskäsky josta -1p.

Kokonaispisteet 92p ja RTK2!!!! Voittajaluokka kutsuu! Tosin taidetaan pitää kilpailuista tauko (paitsi nollakoihommista) ja keskittyä treenaamiseen että ollaan kunnolla valmiita. :) Etenkin nuista laajoista käsiavuista yritetään päästä eroon. Hyvä fiilis jäi kuitenkin näistä kisoista! Kiran sekoilut vähän ihmetytti mutta voi olla että ne johtui minun jännittämisestä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...