21.5.17

Nakuna

Tässä se on! Karvahirmu pääsi läkähdyttävän kuumasta turkistaan vihdoin eroon. Vaikka kevääseen on sattunut kylmempiäkin päiviä, ei Kira ole kertaakaan tärissyt kylmästä, eli pieni turkin tynkä edelleen suojaa viimalta.


Käytiin mätsäreissä uudella turkilla, pienissä oltiin hienosti sin 1, bis kehässä sitten viimeinen pari eli 8. Monilta tuli kehuja eikä kukaan uskaltanut tulla sanomaan mitään ilkeää.
Mentiin myös Mustiin & Mirriin kokeilemaan nose workiä kun sellainen mahdollisuus oli. Ohjaaja oli ihana ja Kiralla näytti olevan kivaa, siitä näki oikein kuinka kovasti se mietti pienillä aivoillaan. :D Katsotaan jos innostutaan lajista sitten myöhemmin, tällä hetkellä paneudutaan rally-tokoon, mutta sen verran mielenkiintoinen laji tuo nose work että ehkä sitten kun Kira alkaa olla vanha ja hidas niin tuo laji voisi pitää mielen virkeänä.

Tässä vielä kuvia tämän päiväiseltä lenkiltä, ensin juostiin hiekkarinteitä auringon paistaessa ja sitten pääs Kira uimaan! Koko matkan ajan Kira oli edellä ja juoksi suurimmaksi osaksi, näin ei olisi jos turkki ois ollu tallella. Uinnin jälkeen käveltiin sitten tasaisempaa reittiä autolle ja Kirakaan ei läähättänyt loppumatkalla vaikka oikeasti oli _kuuma_! Kira bongasi myös pari kyytä, onneksi olivat luikertemassa pois päin ja Kira ei tunkenut kuonoaan lähelle.

Hyeena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti