13.1.17

Friidun ranne on kipeänä

Eilen illalla Friidu kompuroi tullessaan aitauksen yläkerrasta alas. Tähän en kiinnittänyt sen kummempaa huomiota, kunnes muutaman tunnin kuluttua huomasin että Friiduhan ei mielellään varaa painoa vasemmalle etutassulleen. Tunnustelin tassun läpi niin hyvin kuin yksin siihen kykenin, en löytänyt turvotusta tai selkeää kipukohtaa. Laitoin viestiä Friidua hoitaneelle lääkärille että oisko perjantaille aikaa jos edelleen näyttää siltä että ontuminen jatkuu. Ell:n päivä ei onneksi ollut täynnä ja iltapäivälle olisi vapaa aika. Lupasin laittaa aamulla viestiä tilanteesta.
Aamulla ontuminen jatkui samaan malliin. Friidu tuntui varaavan painoa hieman enemmän kuin eilen, mutta edelleen oli selvästi kipeä. Varattiin iltapäivälle aika.
Eläinlääkäri tunnusteli Friidun tassun, eniten aristusta oli ranteessa. Ell epäili pehmytkudosvammaa, ei murtumaa, sillä hetken tassua räpellettyä Friidu ei reagoinut kosketteluun enää ollenkaan. Hetken tauon jälkeen aristi kuitenkin taas rannetta.
Eläinlääkäri määräsi kolmen päivän kipulääkekuurin, jonka jälkeen katsotaan tilanne uudestaan. Kipulääke on hyvä aloittaa vaikka suunta olikin mennyt jo hieman parempaan, sillä jos tätä ei hoida pois niin ongelma saattaisi pitkittyä ja ranteeseen tulla lisää ongelmia. Nyt kaikki tasot minkä päälle Friidu voisi pomppia, otetaan pois ainakin viikoksi. Peukut pystyyn ja sormet ristiin että kipulääke ja "pomppulepo" auttaisi.

Tällä kertaa ei ole kuvaa, mutta olisi video eiliseltä iltaruokinnalta, samalla filmaten tuota ontumista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sosiaalistamista kaikilla mausteilla

Nyt on Karu saavuttanut 12 viikon iän, joka tarkoittaa sitä, että teoriassa paras sosiaalistumisvaihe on ohitse. Tämähän ei ole tietenkään k...