22.1.17

Kiran uusi look & meidän rally-tokoilut alkaa taas!

Kiran turkki on muuttunut sterilaation jälkeen. Pohjavilla on hyvää ja pitää lämpimänä, mutta päälliskarvat ovat harvat ja takkuuntuvat helpommin. Kiraa olisi hyvä harjata kerran päivässä jotta turkki näyttisi hyvälle eikä takkuuntuisi. Siihen tuli nyt muutos. Leikkasin surutta kaikki pitkät karvat jotka menivät helposti takkuun. Tulokseen olen oikein tyytyväinen, ottaen huomioon etten ole trimmaaja ja välineinä oli Fiskarsin keittiösakset ja Hauhaun ohennussakset. :D Jos pitäisi nyt talven ajan turkin tämän näköisenä ja keväällä sitten ajaisi turkin taas koneella lyhyeksi.


Ja myö aloitetaan taas rally-tokon treenit! Helmikuun toinen päivä alkaa (ryhmä aloittanut jo aikaisemmin, me tullaan peruutuspaikan tilalle) ja treenataan kerran viikossa aina kesäkuun loppuun asti. Kyllä me kohta saadaan se RTK1 kun päästään kertaamaan liikkeitä, toivottavasti 11.3. se tulos tulisi..! Voisi olla varmaan liian kova tavoite saada RTK2 kesään mennessä, mutta ainakin AVOimen kisoissa käydään kerran tai pari, riippuen miten niitä täälläpäin järjestetään. Kira oppii liikkeet todella nopeasti, mutta niiden hiominen ja se että minä osaan askeleet oikein vie enemmän aikaa. Olen tosi huono treenaamaan yksin kotona mitään, joten viikottaiset treenit ovat ehdottomat jos kisoihin tähdätään.
Kun rally-toko aloitettiin viime kesänä, oli meidän idea lähinnä katsoa että onko tämä meidän laji ja miten me pärjättäisiin. Nyt on enemmän tavoitteellista meininkiä ja meidän treeniryhmälle on omat face-sivutkin, oon ihan into piukeena treeneihin menossa! Ohjaajia on kaksi ja he ovat meitä opettamassa vuoron perään, toivottavasti ollaan samalla aallonpituudella ja treenit ois mukavia. :)
Tähän loppuun vielä vähän kuvia.


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Oispa mullakin mahollisuus pitää omia koiria vapaana niin olis kivempi myös kuvata niitä :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! No etköhän viimestään sillon ala enemmän kuvailee kun muutatte tänne Keski-Suomeen päin. ;)

  VastaaPoista
 3. Joo jospa se Tarvaalankin koirapuisto ois jo käyttökunnossa, ettei sieltä enää löydy koiran mentäviä aukkoja :'D

  VastaaPoista
 4. Ainiin! :D Se ois muuten tosi hyvä puisto, jos vaan aidasta pidettäis huoli!

  VastaaPoista