20.2.16

Sterkkahaavan paranemisen kanssa takapakkia

Bakteeriviljely

 Kiralla ilmestyi toinenkin patti sterkkahaavan kohdalle, siitä tulikin puristamalla verensekaista eritettä... Eläinlääkäri katsoi eritettä mikroskoopilla ja siinä näkyi vain eosinofiilejä, mitkä viittaisivat allergiseen reaktioon.
Laitettiin erite kuitenkin viljelyyn ja siellähän kasvoi bakteereita ihan kivasti. Antibiootin aloitus ja viljelystä herkkyysmääritys jotta nähdään mille antibiootille bakteeri on herkin. Voidaan sitten tarvittaessa vaihtaa antibiootti jos joku muu tehoaakin paremmin.





Raukka joutuu pitämään edelleen kauluria. Sterkan jälkeen Kiralla oli haavasuojapuku mutta tajusi sitten jossain vaiheessa että kieltä kun venyttää tarpeeks niin pääsee haavaa vähän nuolemaan. Toivottavasti tuo ei olisi tätä eritepattia aiheuttanut...


Kunhan sais nyt Kiran kuntoon maaliskuun loppuun mennessä kun huhtikuussa ollaan jo muutettu pois täältä. Oon ollu ihan intopiukeena Keski-Suomeen muuttamisesta! Kira saa juosta paaaaljon enemmän vapaana ja nähdään perhettä ja kavereita useammin. Tää Helsinki ei oo meidän juttu... Ei sitten millään. :D Onhan täälläkin hyvät puolensa mutta... Ei niin ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pikku koululainen

Tällä viikolla aloitimme Karun kanssa pentukoulun. Kurssi on kerran viikossa viisi kertaa ja meidän lisäksi siellä on kolme muuta pentua omi...