12.2.16

Merilevää ja helokkiöljyä

Olin miettinyt että tänään ennen iltavuoroa menen kuvailemaan Kiraa tuonne ulos ja laitan tähän päivitykseen kivoja kuvia, mutta sielläpä sataa lunta/räntää ja tuulee. :D Jäädytän sormeni toiste.

Kiran vatsa on kestänyt hyvin broilerin jauhelihan, jee!! Seuraavaks vuorossa on merilevä kun huomasin että jodiahan se ei saa mistään. Silloin kuin muistan niin olen jodioitua suolaa antanut, mutta kun purkki on eri paikassa kuin koiran lisäravinteet niin se helposti unohtuu.
Merileväähän kehutaan myös hammaskiven ehkäisijänä. Hammaskivestä en Kiran kohdalla huolehdi, ei sillä sitä juurikaan kerkeä kertymään. Silloin tällöin harjailen niitä kun Kira on ihan hulluna Virbacin kananmakuiseen hammastahnaan! Kiralta on poistettu oikea ala P4 kruunumurtuman vuoksi ja yksi ylä etuhammas murtuman vuoksi. Kaikki hampaat röntgenkuvattu 3/2015.


Diivan turkki on mennyt haalean väriseksi... Lisäksi raapenäytekohdasta ei ole karva kunnolla kasvanut takaisin. Pissavaivojen takia kun ei saa pellettejä niin veikkaan että nyt on jokin puutos tullut esiin viimeisten sairastelujen takia. Vointi on kuitenkin hyvä ja on ensimmäiseksi huutamassa ruokaa. :) C-vitamiinitaso on pysynyt samana enkä uskalla sitä tuplata - pissavaivojen vuoksi. Siksi onkin helokkiöljy seuraavaksi listalla! Pitää ottaa ennen ja jälkeen kuvat jotta näkee toimiiko.

Parhaat kaverit!
Ps. Kiran patti leikkaushaavan vieressä on luultavasti vain lankareaktio karanneesta solmusta. :) Seuraillaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sosiaalistamista kaikilla mausteilla

Nyt on Karu saavuttanut 12 viikon iän, joka tarkoittaa sitä, että teoriassa paras sosiaalistumisvaihe on ohitse. Tämähän ei ole tietenkään k...