30.1.11

Miitti

Miitti päivä. Kiran ensimmäinen. Hieman jänskätti että miten toi hurtta suhtaantuu muihin koiriin, yleensä on nähnyt kerralla vain yhden tai kaksi koiraa. Nooh, menossa kun oltiin, haettiin matkanvarrelta Rocky ja sen omistaja. Sitten kuonot kohti Äänekosken Palomäen kenttää!
Kun saavuttiin perille, Lotta ja sen omistaja olivat jo paikalla. Alkuhössötyksen jälkeen päästettiin koirat vapaaksi. Aluksi Kiraa vähän hirvitti ja se oli enempi kiinnostunut minusta ja minun herkkutaskusta kuin niistä muista. :) Kira muutaman kierroksen juoksi Rockyn ja Lotan perässä.
Rocky rupesi sitten murahtelemaan ja omistaja otti sen kiinni, Lotta ja Kira pääsivät juoksemaan. Lotta jyräili Kiraa vähän väliä, sitten Kirsti lähti juoksemaan Lottaa takaa.
Huomattiin sitten että neljäskin tulee sieltä! Maisa koirahan se siellä! Kira ja Lotta juoksevat vastaan eivätkä kovinkaan kuuntele. Pillin vihellyksestä Lotta palaa takaisin mutta Kira viipotteli lumikasan taakse Maisa edellään. Tulivat ne sieltä lopulta, onneksi.
Maisa oli hieman arka eikä uskaltanut temmeltää muiden kanssa. Siinä kaikki ottivat koiransa kiinni ja tekivät muutamia temppuja, hyvää harjoitusta kun muut samalla häiriönä. :) Sitten kokeiltiin saada Maisaa Kiran luokse, Maisan omistaja heitteli herkkuja maahan koko ajan lähemmäs Kiraa. Kiraa palkitsin siinä samalla. Lopulta Maisa ja Kira olivat muutaman kymmenen sentin päässä toisistaan! Kyllä se siitä.
Lotan omistaja pyysi katsomaan Lotan hampaat, minä ne vilkaisin, sitten hän puolestaan katsoi Kiran hampaat.
Sitten tuli minun ja Rockyn omistajan aika lähteä, lähdimme kävelemään kohti matkahuoltoa. Kylmä oli kerenny jo tulla, mutta pian päästiin linja-autoon. Kira tärisi häntä alhaalla, mutta muutaman minuutin jälkeen se rupesi jo nukkumaan. :) Äiti tuli hakemaan Suolahden keskustasta ja käytiin äkkiä äitin kaverilla kylässä. Siellä harjoiteltiin hampaiden katsomista vierailla (mies!), antoi nätisti katsoa. :) Ehkä tässä on jotain toivoa...
Kuvia vielä tähän loppuun...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...