4.2.11

Karvanlähtö ja marsujen kuulumiset

Kiralla taitaa olla karvanlähtöaika, luulisin ainakin. Turkki hilseilee paljon lapojen/kyynärien ja polvien kohdalta, lisäksi niistä on lähtenyt pohjavillat kun harjailin. Muualta lähtee tasaisesti karvaa, muttei paljoa.
Kun Kira hilseili niin aattelimpa pestä hilseet pois. Ei tykänny ei. ;)

Ollaan me temppuiluakin harjoiteltu. Kun Kira osaa vilkuttaa ja aloin opettaa sille että se nostaa etutassut istualteen korkealle, niin mietin että se voisi olla vilkutus, kun en laiskana jaksa keksiä sille nyt erillistä käskyä. Tässä tulosta.


Ja sitten mursuista. Molemmat huutelee samalla tavalla edelleen tuolla lattialla ruokaa. Eli päällisin puolin kaikki on OK! :) Mutta kun leikkasin herran kynnet, silmässä oli valkoista rähmää. Sitä tulee yleensä kun Mustis pesee itseään, joten ajattelin että ei huolta. Hetken päästä sitä oli taas. Silmätulehdus sanon minä. Viikonlopun ajan huuhtelen sen silmää ja jos ei helpota niin elukkalääkärille lähtee soitto heti maanantaina!
 
Kuit kuit!

1 kommentti:

  1. Dääm tää blogi on sulonen, Kira oppinu uuden tempunkin! <3 Toivottavasti silmä paranee piaan (=

    VastaaPoista

Sosiaalistamista kaikilla mausteilla

Nyt on Karu saavuttanut 12 viikon iän, joka tarkoittaa sitä, että teoriassa paras sosiaalistumisvaihe on ohitse. Tämähän ei ole tietenkään k...