23.5.24

Kesä ja kärpäset

Poitsu se vaan kasvaa ja kasvaa. Nyt ollaan jo korkeampia kuin naapurin collie! On se jännä, kuinka ison koiran kanssa kaikki alkaa näyttää pienelle. Kissan pienet tassut ovat jotain äärettömän söpöä, vaikka aikaisemmin ne eivät herättäneet mitään tunteita. Kaikki koirat mistä ennen ajatteli että ompas isoja, ovatkin nyt pieniä.Käytiin raveissa ihmettelemässä ihmisiä ja hevosia. Karu oli niin mallikkaasti, ai että! Ihailijoitakin sai, totta kai. Hevoset kiinnostivat kovasti, mitä nopeammin juoksivat, sitä jännempi. Pieni hitaasti kulkeva poni ei sitten ollut yhtään kiinnostava. Kuulutuksiinkaan ei Karu reagoinut. Hieno poika! Ainoastaan hevosen kakka tuotti hieman vaikeuksia, se kun oli niin hyvän makuista.

"Ihan hiljaa vain katselin ja ihmettelin."

Järvet ovat Karulle jotain todella ihanaa. Karu jo kahlailee lähes mahaan asti ja hepuloi rannalle päästyään. Siitä saadaan varmasti hyvä vesipeto!Sisäsiistejäkin lähes ollaan jo. Yksittäisiä pissejä saattaa tulla sisälle jos ei ole tajunnut viedä tuota ulos ajoissa, mutta useita päiviä on putkeen ettei pissi lattialle.
Etuhampaat ovat kaikki vaihtuneet, mutta muut maitohampaat ovat tiukasti paikoillaan.

Karu on tällä hetkellä levossa ortopedin määräyksestä... Ei pääse Karu nyt painimaan eikä metsään riehumaan. Kirjoittelen tästä joskus myöhemmin, kun tiedän paremmin tulevaisuuden näkymistä.


4 kk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti