20.5.23

"Haluun olla sekasin ja vapaa huolista niinku..."

Kira on saanut kesäkarvan! 

Mukavasti paljastui nyt Kiran vartalon muodot, eikä se ainakaan ole laiha, mutta hoikka se on. Ja niinkuin aina, karvojen pudottaminen toi Kiralle uutta energiaa ja taas sitä mennään tuhatta ja sataa vailla huolia ja murheita! Kira on nauttinut auringon lämmöstä ja hänestä on tullut myös mukavuudenhaluinen. Aamuisin Kira on palellut, mutta sitten ollaan laitettu villapaita päälle. Karva kasvaa nopeasti ja lämpimät kelit jatkuvat, joten villapaitaa ei kauaa tarvitse. Onhan siinä aina totuttelemista kun paksu, osin huopaantunut villa ajetaan alas. Itse karvojen ajo meni hyvin. Kira tietää että se helpottaa oloa, joten aina kun pidettiin tauko ja kutsuin Kiran takaisin, se tuli mukisematta. Pesutuokion jälkeen tuli tottakai hirmuinen hepuli.

Käärijävaljaat 😁

En tiedä kuinka paljon Kiran karvat painoivat, koska nyt puntari näyttää 6,2 kg, mikä tarkoittaisi että Kira on taas laihtunut 300 g. Mutta luut eivät törrötä ja Kira syö joka päivä hyvän määrän ruokaa. Pentunappulat ovat kelvanneet ja niissä on lähinnä sitä rasvaa, lihat ovat aika rasvattomia. Kahden viikon päästä on kontrolli, joten katsotaan mitä mieltä lääkäri on Kiran painosta.


Edelleen pidetään taukoa mätsäreistä ja rally-tokosta. Ehkä jos kontrollissa kaikki näyttää paremmalta niin voitaisiin jossain käydä. Kiran rokotukset menevät muistaakseni heinäkuussa vanhaksi. Ajattelin, että seuraavan kerran rokotukset voisi antaa hammaskivenpoiston yhteydessä kesällä/loppukesästä jos nyt vaan vointi sen sallii. Ne onkin Kiran viimeiset rokotukset.


Esomeprazolia on tällä viikolla annettu joka toinen päivä eikä Kiraa ole närästänyt. Annan tänään vielä yhden annoksen ja sitten kokeillaan pärjätäänkö ilman. Heinää Kira on pari kertaa käynyt syömässä, mutta se ei ole ollut pakonomaista ja muutaman ruohon syöminen on riittänyt. Joten ehkä se vain maistuu hyvälle?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti