27.2.19

Update

Alkuvuosi on mennyt kiireisesti. Olin lomailemassa ulkomailla ja tammikuu meni työharjoittelussa, mutta nyt onkin tasaista koulunkäyntiä sitten kesään asti. Kira ja marsut ovat olleet vanhemmilla hoidossa joulukuusta asti mun menojen takia, mutta nyt alkaa tilanne rauhoittumaan ja käydään viikonloppuna hakemassa marsut kotiin. Kira saa jäädä toistaiseksi vanhemmilleni, sillä siellä Kira nauttii olostaan kun saa vahtia omaa pihaa ja joku on koko ajan kotona. Ja vielä nyt kun tiet alkavat sulaa ja ovat täynnä hiekkaa, Kira ei tykkää lenkkeilystä ollenkaan. Täällä kaupungissa metsäpolutkin ovat automatkan päässä, joten en viitsi ainakaan vielä Kiraa tänne ottaa.

Tibin haava ei parantunut heti silloin joulukuisen eläinlääkärireissun jälkeen, vaan sitä jouduttiin käyttämään uudestaan eläinlääkärissä, jotta saatiin antibiootti. Koska olin reissussa, täytyi vanhempien hoitaa haavaa ja Tibi ei ollut tästä mielissään. Isä sai kokea osansa Tibin puruvoimasta ja tämän jälkeen käsittely tapahtui rukkasten kanssa. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, nyt on haava ollut parantuneena jo pitkän tovin ja Tibi ja isä ovat taas kavereita. :)

Ja vaikka tänne en muistanutkaan kirjoittaa Kiran synttäreistä, niin kyllä niitä juhlittiin pienimuotoisesti metsälenkillä ja herkuilla. Rakas täytti ystävänpäivänä 14.2.2019 kokonaiset 9 vuotta!

Kiran lemppari vahtipaikka






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sosiaalistamista kaikilla mausteilla

Nyt on Karu saavuttanut 12 viikon iän, joka tarkoittaa sitä, että teoriassa paras sosiaalistumisvaihe on ohitse. Tämähän ei ole tietenkään k...