23.10.17

Mitäs meidän syksyyn?

Syksy on meillä sujunut mallikkaasti, koulu teettää paljon hommia vapaa-ajalla, mutta se oli odotettavissa. Kiran kanssa ollaan käyty paljon sienessä, ja nyt päästiin vihdoin aloittamaan taas rally-toko! Yhdeksän kerran kurssi, treenihalli on vain kävelymatkan päässä. Treenaan alo/avo ryhmän kanssa, joten muut ovat aika alussa vielä kun me harjoittelemme jo voittajajuttuja... Mutta se ei ohjaajaa ainakaan haitannut, hän tuntui olevan ennemminkin iloinen siitä, että saa alo-radalle tehdä myös voittaja-tehtäviä! Tauko rallista onkin tehnyt meille hyvää, treeneissä Kira oli aivan into piukeana ja temput onnistui mallikkaasti (energisyys toi tosin omat haasteensa). Virallisissa kisoissa tuskin tullaan ensi vuonna käymään (palveluskoiraliitto päätti että rallyyn tarvii ens vuodesta lähtien lisenssin, joten ei kiitos), mutta epävirallisissa olis kyllä kiva käydä, tai sitten nollakoirana virallisissa kisoissa.

Kiralla on pari kertaa käynyt hieroja, aika lahjakkaasti on jumissa tuo koira, aivan kuten minäkin. Venyttelyohjeita saatiin, kumpa vaan muistaisi niitä säännöllisesti tehdä!

Lomaviikko oli viime viikolla, jolloin käytiin kaverin ja koirien kanssa puskassa vähän kuvailemassa, alla reissun tuotokset.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...