8.6.16

Päivystyksessä

Eilen illalla olin huolimaton ja jätin Taffel pähkinä-rusina-mix pussin sohvalle siksi aikaa kun käytiin kaupassa, 9 aikaan illalla... Kortisonin syöttäminen on jättänyt jälkensä ja Kira on edelleen ahne, nyt tiedän että myös suolaiset pähkinät kelpaa paremmin kuin hyvin.
Kotiin kun tultiin - voitte varmaan jo arvata - pähkinäpussissa oli komea reikä ja pähkinät/rusinat poissa. Muutaman löysin matolta, pussissa oli ollut noin 100g jäljellä. Pieni paniikinpoikanen iski ja kauhukuvat tulivat mieleeni. Äkkiä Tuhatjalkaan oksettamaan. En suolalla lähtenyt kokeilemaan koska pähkinät olivat jo tarpeeksi suolaisia ja halusin kaiken tulevan varmasti ulos.

Tuhatjalassa oli oikein mukava ja rauhallinen hoitaja jonka kanssa juttelu helpotti stressiäni. Päästiin samantien tietojen annettua huoneeseen jossa ulkomaalainen lääkäri otti vastaan ja tsekkasi Kiran. Tämän jälkeen pistos nahan alle ja odottelemaan koska laatta lentää. Ei mennyt edes viittä minuuttia kun Kira alkoi lipoa huuliaan ja venytteli takajalkojaan (vatsaan varmaan sattui). Siinä se sitten oksenti kolme suurta kasaa pähkinöitä ja muutaman muun pienemmän kasan. Kaikki pähkinät tuli ulos kun alkoi jo päivällisetkin ilmestyä oksennukseen. Mikä helpotus! Pahoinvoinninestopiikin ja pienen odottelun jälkeen päästiin kotiin.

Selvittiin siis säikähdyksellä.

Olin kuullut aikaisemmin paljon huonoa Tuhatjalasta, myös Jyväskylän pisteestä. Nyt minulle siitä jäi positiivinen kokemus. Lääkäri ja hoitaja olivat mukavia ja asiansa osaavia. Tietysti Kiran tapaus oli helppo kun ei tarvinnut mihinkään leikkaukseen mennä, mutta oli mielenkiintoista nähdä paikka. Uskallan mennä ehkä toistekkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti