17.5.16

Sekalaisia kuulumisia

Maailman kaunein neiti <3
Sain taas omituisia kommentteja mitteleiden omistajilta Kiran trimmistä, haukuttiin jopa "hirveen näköiseksi". :D Onneksi positiivisia kommentteja tuli runsaasti, rutkasti enemmän kuin negatiivisia. Monet miettivät koiransa ajelemista ja osa olikin jo ajellut. Peukut näille! :)

Me ollaan Kiran kanssa naureskeltu nuille negatiivisille kommenteille ja menty pitkille lenkeille kuumillakin keleillä. Kira läähättää harvakseltaan ja juoksee paljon. Ei tarvitse raahata perässä niinkuin muutama viikko sitten täydellä turkilla vaikka oli viileämmät kelit. Ja vaikka nyt keväällä ei ole kokoajan niin lämpimiä kelejä, ei Kira kärsi kylmyydestä kun kävellään reippaasti. Ajeltu turkki onkin lähteny jo kovaan kasvuun.

Käytiin Lievestuoreella mätsäreissäkin kokeilemassa että mitäs trimmistä sanotaan. Ainakin tuomari tykkäsi! :D Pienillä koirilla ei ollut pöytää käytössä, mutta siitä huolimatta Kira antoi todella nätisti näyttää hampaat ja tunnustella kropan, ei perääntynyt yhtään. Kira sai punaisen nauhan ja oltiin lopulta kolmansia! Pieniä oli yhteensä 15. Kira oli tosi reipas ja vaikka aurinko välillä porottikin kuumasti niin eipä ollut kuuma.


Mökkielämä on mukavaa!

Tämän jälkeen käväistiin katsomassa Tractor pulling -kisailua kun oli siinä ihan vieressä. Kiraa ei voinut jättää autoon koska aurinko paistoi niin lämpimästi. Paikanpäällä Kiraa ei aluksi hivittänyt kovatkaan äänet, kunnes tuli ensimmäinen rekka vetämään jarruvaunua. Se pörinä oli aika kova ja lähdettiinkin sitten omaa autoa kohti ja kotiin päin ajelemaan

Mökilläkin ollaan käyty pariin otteeseen ja siitäkös Kira onkin vasta nauttinut! Lauantaina mennään sitten mökkitalkoisiin ja sinne tulee pari muutakin koiraa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...