10.2.13

Mahtihauva taas tohtorille


"Kato se rata läpi, ne on numeroitu." Sanoi ohjaaja kun madalsi esteitä meille sopivaksi. 15 esteen rata, ei olla taidettu mennä niin pitkää ikänä! Mutta Kira hoiti homman kotiin niinkuin aina. Uskomaton koira. Mulla oli taas ohjausongelmia mutta eiköhän ne tästä. Radan jälkeen ohjaaja sanoi meidän olevan kisavalmiita. :D
Putken (9) kohdalla Kira ei meinannut sinne mennä. Se vaan kahto mua ja juos putken viertä(?). Mitämitä, nyt en ymmärtänyt Kiran logiikkaa. :D 12-15 esteet Kira meni niin hyvin että tuntui turhalta huutaa mitään kun se vaan paineli menemään!
Puomilla meidän piti treenata kontakteja kun meinas hypätä ylite, muutama kerta sitä harjoteltiin niin se alko jo hiljentään kivasti.
Keinulla ei mitään ongelmaa! Aluks vähän hiljensin sitä mut parilla seuraavalla kerralla en, herkkuja vaan tungin naamaan kun se laskeutu. Ja meni hyvin. Jee!

Perjantaina eläinlääkäri kutsuu, jatkuvan ripulin takia sinne siis soitin ja haluavat tietää tämän haiman tilanteen. Vajaatoimintaakohan ne epäili. Verikokeilla se luultavasti katsotaan.

Muutama kuva tähän loppuun, Touhon kanssa käppäilyllä. Ne tykkää juosta vieretysten. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti