1.2.13

Agittamista tauon jälkeen

Agilityssä ollaan taas pitkästä aikaa alettu käymään. Pari kertaa vielä, sitten alkaa työssäoppiminen ja sen jälkeen loppuukin sopivasti koulu. Pitää siis ottaa nyt kaikki irti tästä mahdollisuudesta.
Agilityhalli muutti vähän kauemmaksi koulusta, nyt tuo on lämmitetty ja siellä on asteita 10-15, en tarkalleen muista mutta sopiva lämpötila kuiteskin. Sinne on matkaa päälle 3km, joten mukavasti tulee lenkkikin sinne kävellessä ja pois tullessa.
Essiä en enää saanut mukaani mutta sentäs toisen kaverini Even, Lempi whippetin kanssa sain! :)

Kira oli aika mainio viime kerralla. Oli yksi pitkä rata, joka "jaettiin" kahteen rataan kun välissä oli keinu mikä ei sitten vielä kuulunut meidän ryhmälle kun ei sitä olla treenailtu.


Elikkäs tuossa on 6 estettä ennen keinua, Kira meni sen niin täydellisesti kuin vain voi mennä! <3 Ei ongelman ongelmaa! Sen jälkeen skipattiin keinu ja tehtiin rata loppuun, taas täydellisen täydellisesti renkaaseen asti... :D Halusi hypästä sivusta ja sitä sitten hetki jankattiin ja kyllähän se lopulta menikin monta kertaa sen hyvin. Kepitkin Kira näköjään muisti et miten ne pitää mennä, viime kerralla kun meinasi olla vähän ongelma, nyt sisäisti sen mahottoman hyvin! Hitsit kun tuo osas mennä hyvin. Radalla kiitää ja juoksee, menee hyvin, vuoroa odotellessa osaa nätisti odotella ja pitää muhun kontaktia vähän liiankin hyvin.
Sit kun me oltiin niin hyviä (:DD) niin ohjaaja laitto meidät harjottelee keinua. Kira oli paras. Ei ongelmaa taas vaihteeks. Se vaan hämmenty yhessä vaiheessa kun olin siitä aika kaukana ohjaajan laittaessa keinua hitaasti alas, että se seuraavalla kerralla hyppäs puolesta välistä pois. Tehtiin vielä onnistunut keinuun meno ja lopetettiin siihen.
Mulla tuo ohjaaminen vielä hakusassa, enköhän ala oppia pikkuhiljaa.

On tuo hurtta vaan paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti