23.12.12

Joulun aikaa

Tää hurttimus on kasvattanu itelleen tiheen talviturkin, eipä koiraa hevillä palele. ;)No mutta, pakastimet sulatettiin joten samalla tuli katottua ja punnittua mitä kaikkee ruokaa Kiralle tuolla onkaan. Tämmönen kasa löytyi:Vasemmalta oikealle: ydinluut 2,2kg, lihaiset luut ja muikut (broilerin selät, naudan rustoluut, yms.) 2,9kg, hirven luut 7,5kg, lidl-kassissa lihaseoksia 8,2kg ja edessä sisäelinseoksia ja maksaa 1kg.
Muistan vielä ajan jolloin syöttelin koiralle lihaisina luina broilerin kauloja ja sen kanssa kasvissosetta ja vaikka mitä... Siitä barf-ajasta on onneksi päästy... :P Meinaa huvittaa nää "broilerin sydämmiä vain kerta viikkoon koska sisäelin!" sun muut hömpötykset, joo terve vaan teillekkin. ;)
Jos nuo luut laskee yhteen niin niitä on 12,6kg, eli riittää tooooooooosi pitkälle! Lihat riittää sitten ainakin 3kk. Kaapissa lisäksi jonkin verran J&V napuja, lohiöljyä, multidog vitaa, kalkkirekkua ja kuivattuja herkkuja.


Joulu vietetään huomenna kotona pienellä porukalla, ei oo mitään hirveetä hössötystä. :) Kirsti toivottaa kaikille hyvää Joulua!4 kommenttia:

 1. "Vasemmalta oikealle: ydinluut 2,2kg, lihaiset luut ja muikut.."

  Sain pari kertaa lukea ennekun tajusin, että "lihaisat" eikä "ihmisen". Mietin että mitä helv... teillä syödään, hahaa :D

  Terkuin yks stalkkeri, joka kommentoi joskus allergiakysymyksiä. Käytiin tänään katsomassa pariviikkoisia mittelipentusia ja helmikuussa haetaan ruskea neiti kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Joo toisia ihmisiä täällä mutustellaan :D

  Ai no voi että, onnea paljon! Saako kysyä mistä kennelistä pennun hankitte? Meinaatko hälle blogia alkaa pitämään? ;)

  VastaaPoista
 3. Voit vilkaista kennelin ja sukutaulun tuolta rotuyhdistyksen pentuvälityksestä, tuo joulukuussa syntynyt 3u+3n pentue :)

  Tuskin blogia syntyy. Ei oikein löydy riittävää kuvauskalustoa, millä saisi hyviä kuvia. Kirjoitustaidoista nyt puhumattakaan... ;)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa erittäin kivalta pentueelta! Harmi kun et blogia ala pitämään, olisi ollut kiva nähdä kuulumisia miten elo teillä alkaa sujumaan. ;)

  VastaaPoista

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...