6.1.13

StressiäStressiä

Uusvuos meni odotettua paremmin eikä koira pelännyt raketteja laisinkaan! Ainoa ongelma oli että haukkui koville paukkeille, mutta parempi sekin kuin peläten koko illan sängyn alla. :)

Nuita näyttelyitä olen keväälle nyt mietiskellyt ja ennen kesää koitettaisiin 1-2 käydä. Katotaan mitä tästä sanotaan, tuleeko vielä ERIä vai lähteekö laskuun. :D En jaksa välittää, nää näyttelyt meinaa olla menny jo niin pitkälle että voi lähinnä nauraa ja surkutella pärjänneille koirille. En meinaa nyt mitteleitä, mutta erityisesti niitä sairaita rotuja, joissa pärjää aina ne jotka on kaikkein pidemmälle jalostetut. Niin turkiltaan kuin rakenteeltaan. Toivottavasti mitteleissä ei mennä turkin kanssa överiksi, ainakin vielä näyttää ihan hyvältä.


Ja jee oon saanu tän nirsopetterin syömään!! Pidin tässä viikon ajan annokset paljon pienempänä kuin normaalisti ja nyt sille on jäänyt ruuan jälkeen hiukomaan... Tänään sitten pitkän metässä rämpimis lenkin jälkeen annoin tolle kolme-neljä kertaa suuremman annoksen ku lähipäivinä ja aattelin et ei toi voi jaksaa syödä kaikkea. Alas meni ja lautanen jäi puhtaaksi. Huh heijaa.

Lisäks musta tuntuu että ton stressitaso on noussu. Se jyrsii etujalkojaan ja on useammin löysällä. Luulisin että kun otan sen mukaan kouluun niin siellä stressaa sitä asuntolaelämää ja muita koiria, kun vietetään ilta aina kaikki keittiössä. Pitää tehä kunnon lenkkejä ja antaa paljon jyrsittävää niin jospa tulis koiralle parempi mieli. :)
Ei sillä, munkin stressitaso on normaaliin verrattuna x100000000000. Eniten ahistaa ehkä tuo opinnäytetyö, se on ihan kesken ja sen esittäminen tulee olemaan tuskaa, ja jos joku kehtaakin kysyä siellä jonkin kysymyksen niin turpiin tulee. Ei elämä. Lisäks se aihe on sellainen että sinne tulee vähintään kaikki koiraihmiset ja niiden ystävät kuuntelemaan ja kyseenalaistamaan.

Niin ja nämä pentujutut jätän suosiolla taakse... Katsotaan kesällä uudestaan ja mietin sitä koiraa vasta sitten, ei nyt kykene.

5 kommenttia:

 1. "En meinaa nyt mitteleitä, mutta erityisesti niitä sairaita rotuja, joissa pärjää aina ne jotka on kaikkein pidemmälle jalostetut. Niin turkiltaan kuin rakenteeltaan. Toivottavasti mitteleissä ei mennä turkin kanssa överiksi, ainakin vielä näyttää ihan hyvältä."

  Ei voisi enempää samaa mieltä olla! :) Onneksi mittelit on rakeenteelta ym. vielä ihan terve rotu. Tuo turkki-asia on kyllä vähän niin ja näin. Mua miellyttää kevyempi turkki enemmän, mutta saa nähdä mikä karvapallo meidän pennelistä kasvaa :) Kiralla on mukavan näköinen turkki, tuuhea mutta ei laahaa maata tai näytä koomisen pöyheältä.

  Oisko sulla muuten heittää mitään suuntaa-antavia mittoja pentupannan suhteen? :) Ostin umpimähkään Hurtan pentupannan ja nyt mietin että onko se liian iso meidän helmikuussa kotiutuvalle mitteli-neidille.

  Tsemppiä stressin kanssa teille molemmille. Kunnon lenkit voi tehdä ihan hyvää teille molemmille! :)

  P.S. Hieno ja ihanan talvinen uusi banneri! ;)

  VastaaPoista
 2. Joo minäkin pidän tämmöisitä turkeista mikä Kiralla on, onneksi ei oo yhtään pidempi! Vanhempia kun katsoo niin voisi päätellä minkälainen turkki tulisi, vaikka eihän sekään kaikkea aina kerro. :) Pentuasi ajatellen siis.

  Hmm... Tuossa kun mittasin Kiran ekan pannan, se on 30cm pituudeltaan ja kun on säädettävä niin eniten on käytetty reikää joka on 25cm kohdalla. :) Muuta en osaa sanoa. Kokeilemallahan se sitten selviää kun pentu astelee taloon. ;)

  Kiitos! :-)
  Kyllähän tuo koiran stressi on näyttänyt helpottavan onneksi edes jonkin verran! Itselle sen sijaan kertyy koko ajan enemmän tehtävää. huh.

  VastaaPoista
 3. Sinut on haastettu ;D http://hippulin.blogspot.fi/2013/01/liebster-blog-tunnustus.html

  VastaaPoista
 4. Ei muutako pää pystyyn Lotta! Kaikki helvetin peen jauhajat ja muutenkin koiranpiiskaamis/suhina "kouluttajat" saavat pitää suunsa kiinni ja kuunnella. Hyvä siitä tulee varmasti!:)

  VastaaPoista
 5. Haha hyvin sanottu jemina! :'D näinhän se on, suhinapellet pitäkööt turpansa tukossa :DD mut joo, pitää yrittää olla coolisti ja tulen varmaan kertomaan mielipiteeni faktoina mut ei oo nii justiinsa... sais sen joskus valmiiks nii ois hyvä.

  VastaaPoista

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...