9.12.12

Match showssa

Kira on ehkä paras ikinä! Okei ei "ehkä", vaan se on. Oon vaan niin ylpee mun mussukasta. <3Mätsärit oli siis tänään ja pienissä koirissa osallistujia 7, muissa luokissa samanverran tai vähemmän. Lämpimässä hallissa järjestettiin, joten mukava oli odotella ja harjoitella. Olimme siis Essin ja Hertan kanssa liikenteessä!
Oltiin ensimmäisenä kehässä ja parina toinen mitteli.. Kun tuomari tuli pikaisesti ensin katsomaan koirat läpi, hänen kädestään tuli pieni sähköisku Kirstin kuonoon. :D Kira säpsähti, mutta unohti tapahtuman lähes saman tien.
Kira ravasi täydellisesti, seisoi täydellisesti ja oli pöydällä täydellisesti (nojasi kylläkin minuun). Saatiin punainen ja oltiin punaisten ensimmäisiä.
Bis-kehässä oli kaksi tuomaria ja jokainen silitti koirat läpi niiden ollessa maassa, pöytää ei siis käytetty. Kira väisti niinkuin aina, mutta mussutti samalla makkaraa kädestäni ja antoi tunnustella itsensä kunnolla! Molemmat tuomarin tunnusteli koirat ja Kira oli niin mahti kun ei yhtään pelännyt! Se jälkeen meinasi Kirstiä alkaa tympimään kun tuomarit mietti niin kauan sijoituksia eikä tuo meinannut jaksaa enää seistä. Oltiin sitten "viimeisiä", eli BIS8! Olin niin ylpeä tuosta koirasta ettei tosikaan! Hienosti jaksoi olla ja ravasi niin nätisti hihna löysänä katsekontaktia pitäen (minua ei kontakti haittaa olleskaan ;))!

Tuomarit ja muu henkilökunta häselti mikrofonin kanssa kun he yrittivät siihen puhua. Välillä kuului rasittavan kovia ääniä kaiuttimista mutta luojan kiitos Kira ei mennyt paniikkiin! Siitäkin olen niin tyytyväinen! :)

Palkintona, ruusukkeet, pokaali, heijastinliivi (koko M), RC näytepusseja ja jonkinlainen nahkarulla.

Hyvillä mielin odottelemaan Jyväskylän ryhmänäyttelyä maaliskuussa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti