17.6.12

Kiran kesätrimmi

Näin ensiksi, Kiralla on kesätukka! Kaveri tuli trimmaamaan, oikein tasaista jälkeä tuli eikä trimmiä huomaakkaan kaukaa. Häntä lisäksi peittää selän aika hyvin.
Kyllä tuo "karvanpoisto" näyttää helpottavan Kiran oloa. :) Siispä iso kiitos Natalialle trimmaamisesta ja Essille trimmipydän lainasta!!Taavi tuli Natan mukana käymään. :)


"OMG"

Eli siis, kaulakarvat, häntäkarvat, perskarvat ja mahakarvat jäi. Sivusta lapojen kohdalta lähti karvat, tuossa kuvassa ei oikein näy kun Kira katsoo sivuun, kyljistä ja selästä sekä polvista lähti myös. Vauhti-Raksun tilaus tuli! Muuten kaikki hyvin mutta lammas oli jo loppunut.. Ei siinä mitään, ensi kerralla sitten. :)
Viimeksi kun sain Murre-mixin sijaan poroa, ilmoitin asiasta ja kerrottiin että saan pienen hyvityksen kunhan mainitsen asiasta kun seuraavan kerran tilaan. Tulihan sieltä hyvitys, 200g kuivattua peuranlihaa! Kilohinta 32e! Kyllä kelpaa! :D
Pakasteiden lisäksi tilasin kuivatun peurankorvan (Kiran herkkua!) ja puristeluun siinä samalla. Kun voitettiin mätsäreistä sellainen, Kira tykkäs siitä kauheesti niin pitihän sellane uus sitten hankkia. :)

Nyt on siis pakkasessa seuraavasti koiranruokaa (n.10kg):
Possun palalihaa, hevosta ja hirveä sekoitettuna keskenään ja on myös erikseen, joihinkin annospusseihin lisättyä riisiä. Nautaa ja nautakasvismixiä. Lammasta. Poron lihaluumixiä. Broilerin selkärankoja. Sisäelinseosta ja maksaa. Hirven ja poron erilaisia luita, naudan ydinluita sekä muutama naudan ja lampaan rusto.


Oltiin möksälläkin! Kalastin mato-ongella ja kaloja tuli ku viimestä päivää! Aika pieniä tosin.. Mutta kaksi hyvänkokoista särkeä otin talteen koiralle että syöttäisin sille. Paistoin voissa pannulla. Eikä se syöny... Voipi johtua kuumista keleistä, mutta ei ole syönyt moneen päivään kunnolla. Tänään pitää sitten paastopäivän ja huomenna saa vasta myöhemmin ruuan, laitan sen kunnolla liikkumaan ja kuntoilemaan (tietysti jos viileä keli), katotaan sitten onko nälkä.


3000 käynnin raja blogissa on rikkoutunut!! Suuri kiitos kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. haahhhaha ihana kira! :D vitsi kun jaksais itekin päivitellä tuota neposen blogia.... Ehkä sitten kun se uusi objektiivi saapuu ja kuvausinto sen mukana : D

  VastaaPoista
 2. hehe ;D joo jaksaa jaksaa päivitellä, et kirjottele kyllä kovin tiuhaan! :D mikä obiska tulossa? :--)

  VastaaPoista
 3. no ähmmmm kun en osaa päättää :|| joko canon/sigma 50mm f/1.4 tai sigma 30mm f/1.4! kattoo nyt, kattoo nyt.. : D

  VastaaPoista
 4. Uujeah molemmat kuulostaa aika hyvältä.. ;)

  VastaaPoista
 5. Wau, ompa hieno trimmi! On varmasti Kiralle helpotus :-) Pitää harkita tota samaa Simolle sitten, kun ei enää käydä noissa kehissä. Sitten haluisin kysyä tosta Barf:ista, että kuinka paljon kalliimpaa/halvempaa se on muuhun ruokaan verrattuna? Olen kovin haaveillut siihen siirtymisestä! Toivottavasti joskus päästään sinne asti... :-D

  VastaaPoista
 6. Joo onhan tuo ainakin mustalle koiralle helpotus, suosittelen! :) (jos tarkkoja ollaan niin me ei barffata koska en syötä hirvittäviä luumääriä, mutta) hinta riippuu varmaan siitä mistä ostaa ruuat. Itse tilaan suurimman osan vauhti-raksusta. n.30e kun ostan lihoja yms. niin pärjätään 3-4kk, laskeskelin että jos kira söis J&V kana-riisiä 150g päivässä, 4kg säkki kestäis n.1kk ja maksaa siis 12e. Eli raakaruualla 10e/kk ja napuilla 12e/kk. Mutta Kira saa lisäksi kananmunaa, öljyjä sun muita mistä "tulee sitä hintaa". En oo tälle koskaan syöttäny pelkkää nappulaa niin en tiedä yhtään kumpi tulis loppupeleissä halvemmaks, mutta tuntuu että ei kauheeta eroa ole, kun on pieni koirakin. :) 50/50 malli vois olla ehkä kaikista halvin vaihtoehto? :D

  VastaaPoista