10.6.12

Kangasniemi kr

Oivoi ja oijoi kun jännitti. Paikanpäällä satoi ja oli kylmä tuuli, onneksi sade lakkasi kun oma vuoro lähestyi. Tuomari vaikutti erittäin mukavalta ja rennolta, hymyssä suin arvosteli koiria. :) Aika moni koira sai ERIn, joten alkoi olla fiilis että ehkä vois tullakkin hyvä tulos!
Kira katsoi tuomariin kun se "äänteli", antoi pöydällä tutkia moiteettomasti ja ravasi täydellisesti, seisoi upeasti! <3 Tulokseksi pamahti AVO ERI AVK1! Avoimessa oli Kiran mukana toinen musta narttu, jolle tuli EH2.

Kiran arvostelu: Oikeat mittasuhteet omaava narttu, jolla kaunis pää ja ilme. Purenta ok. Hieman pyöreä kallo. Oikea-asentoiset korvat. Hyvä ryhti. Rintakehä voisi olla syvempi. Hyvä häntä. Liikkuu hieman leveästi edestä ja kinnerahtaasti takaa. Hyvä turkin laatu. Hyvä luonne.
Tuomari: Hanna-Riina Aho


Vähän kyllä yllätyin nuista takaliikkeistä, sillä mielestäni sillä on oikein oivat takaliikkeet ravatessa. Mutta musta tuntuu että märkä nurmikko sai Kiran takaliikkeistä ahtaat, kun ei ollenkaan tuo koira tykännyt olla siinä. :D Mutta kaikenkaikkiaan olen erittäin tyytyväinen, suoraan junnuista avoimeen ja ERI tuli! Hirveä hinku on nyt mennä uusiin näyttelyihin! Mutta huomenna lähtee Kiralta karvat! ;)

"Hyvä ryhti. Hyvä turkin laatu." <3

1 kommentti:

  1. Haastoin sinut :) http://vvalokuvaus.blogspot.fi/2012/06/sain-haasteen.html

    VastaaPoista