31.5.12

Agia ja aikikset

Tiistaina käytiin kaverin kanssa agikentällä hetken mielijohteesta, toisin sanoen lenkillä ollessamme muistimme että hallissa ei ole sillä hetkellä ketään, eikä keli ole sietämättömän kuuma. Joten koirille herkut ja vedet matkaan ja kohti hallia!
Siellä ensin otin Kiran kanssa muutaman hypyn ja rengasta kokeiltiin, on tainnut tauko tehdä terää kun koira meni ohjuksena silmät kirkkaana hohtaen ja heti valmiina uusiin haasteisiin! :) Tehtiin helppoja esteitä; aitaa, putkea, puomia, keppejä (meni uskomattoman hyvin!!!) ja pienen pientä rataa.
Keinun alle oli tuotu tyyny. Päätin että kokeilempa nyt sitten miten se sujuisi. Kira ampaisi kuin ohjus keinulle ja ajattelin ettei se muista mikä on homman nimi ja pian säikähtää kun lasken keinun hitaasti. Mitä vielä, mitään havaintoa mistään aristelemisesta! Kokeilimpa uudestaan, putki ja keinu, koira juoksee putken läpi täysiä keinulle, piti hidastaa keinun keskivaiheessa. Ihan mahtavaa! Tehtiin vielä pari kertaa ja nopeensin aina keinun putoamisvauhtia, ei ollut Kira moksiskaan. Nyt tuli agikuume ja tekisi mieli treenaamaan uudestaan mutta kesäloma + (mahdolliset) helteet ja syksyn työssäoppiminen rajoittaa.. Kouluun menen siis vasta seuraavan kerran lokakuussa ja koululla on halli. Pitää vain malttaa..

Tosiaan, Kangasniemen aikataulut tuli: 15 mustaa ja ruskeaa mitteliä, vain 6 muun väristä... Ehheh :D Noooh, mennään katsomaan ja kokeilemaan miten käy, toivottavasti hyvin. Näyttely siis jo ensi viikon sunnuntaina.

kehä 18
Hanna-Riina Aho (61)
spitzien mittaus 10.00
kleinspitz, musta/ruskea 4
kleinspitz, muun väriset 7
mittelspitz, musta/ruskea 15
mittelspitz, muun väriset 6
mittelspitz, valkoinen 2
islanninlammaskoira 3 12.00
japaninpystykorva 8
saksanpystykorva, keeshond/wolfspitz 10
pomeranian 6Tosiaan, olen tehnyt listaa kuinka paljon koiraan on uponnut toukokuun aikana rahaa:
  • Vaaleanpunaiset käsintehdyt nahkaiset T-valjaat 45,90e
  • Cesar vasikkaa ja kanaa 1,12e
  • Jahti & Vahti 4kg 12,20e
  • Punkkipanta 12,50e
  • Match show 5e
Yhteensä nuo tekee 76,72e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...