17.2.12

Sekalaisia uutisia!
Tosiaan, Kirsti täytti tiistaina kaks vee, jee! Lahjaksi hurtta sai peuran jänteen, lisäksi hamstrasin kaupasta muutaman kuivatun kananjalan ja treeniherkuiksi kuivattuja kukonhelttoja. Peuranjänne ja heltat on NAM! Jalkoja en oo vielä antanu. :)

Murmelit saivat vähän piristystä normaaliin siivouspäivään. Vaihdoin järjestystä niitten alueella. Ennen siis ollu sama järjestys, kun ne oli pikkasia niin vaihdoin järjestystä joka siivouskerta, nyt kun ne ovat vanhempia niin päätettiin äitin kanssa että ei kauheasti vaihdeta järjestystä jos ne vaikka stressaa siitä.
Kiran leikkauksesta kuvassa melkein 7vk. :)
Hyvin on parantunut, tosin tunnen siinä edelleen menevän patteja, toivottava ettei ole jo uusiutunut, en millään haluais viedä tota uudestaan mihinkään leikkaukseen! :( Jospa sitä menis jossain vaiheessa eläinlääkäriltä kysymään että mitä tehdään...
 Tähän lopuksi muutama hassu kuvanen murmeleista ja niiden vahdista + video. Hyvää viikonloppua!


Ja tässä taidonnäyte peruuttamisesta minun ympäri takaperin (käskysanana toimii "meemee"):


MAINOSTAN: Saarijärvellä leikkimielinen jyrsijänäyttely, tulkaa kahtomaan tai osallistumaan, minä olen marsuilla tuomarina joten tuokaa mursunne minulle! ;) Tässä linkki näyttelyn sivuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti