1.2.12

Kuulumisia vain



Tunnin lenkki -20 asteen pakkasessa oli mukavaa! Puut oli hienosti huurtuneet ja kun menin syrjäisempää tietä niin ei autojakaan kuulunut missään. Ihanan rauhallista oli. Kira ja minä oltiin molemmat ihan huurussa kun tultiin takaisin kämpälle. :D Mutta hyvin kun oli päällä nii ei tullu kylmä!

Nii ja nyt onkin helmikuu! Kira täyttää 13 päivän päästä 2v! Iso neiti jo! :D
Niin ja nuista näyttelyistä, Kangasniemi taitaa olla seuraava, se on kesäkuussa. Odotan että varmasti kasvaa karvat kaulaan takaisin ja kerkeän muutamissa mätsäreissä pyörähtää.

Tiesittekö että Kira on alkanu syömään? Se vetää n.200g lihaseosta päivässä! Luita ja kalaa kerran viikossa, vielä kun saisi tähän lisättyä sisäelimet ja rustot niin olis aika jees! Naudan rustoja tuo ei suostu syömään, oli sillä kuinka nälkä tahansa. Lampaan ruston se suostuu syömään kunhan se on ensin mädännyt takapihalla ainakin kaksi viikkoa. Nam.

Lauantaina tulee Kirstin mies käymään! Taavi cockeri nimittäin. :) Mennään lenkkeilee mehtään. Saas nähä karkaako koirat jonkun jäniksen jälkien perään. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sosiaalistamista kaikilla mausteilla

Nyt on Karu saavuttanut 12 viikon iän, joka tarkoittaa sitä, että teoriassa paras sosiaalistumisvaihe on ohitse. Tämähän ei ole tietenkään k...