20.12.11

Toipilaana


Eläinlääkäriin menin kahdestaan Kiran kanssa. Meidän ohjattiin erilliseen huoneeseen. Ell tuli ja pisti piikin Kirstin kankkuun, oon niin ylpeä mun mussukasta, se vain vähän inisi! Viimeksi huusi oikein kunnolla kun piikkiä laittettiin. Valot sammutettiin ja oltiin hämärässä. Kira tärisi. 10-15min kuluttua se oli jo aivan tokkurassa, hoitaja tuli kyselemään joko koira nukkuu. Sitten tuli taas ell ja laitettiin Kira pöydälle ja varmuudenvuoksi kankainen kuonokoppa kuonoon.
Sitten pitikin jo lähteä. Kira oli leikattavana 2h ja hyvin meni, vaikka patti olikin hankalasti levinnyt.



 


"Kiran vasemmalla kaulalla oleva uudismuodostuma poistettiin. Muodostuma jatkui taaksepäin ja mukana oli pieniä imusolmukemaisia muodostumia.
Muodostuma lähetetään patologin tutkittavaksi ja laitamme postitse vastauksen kommentin kanssa.
Kotona kipulääkitys ja haavan suojaus pitämällä takajaloissa sukkia esim. maalarinteipillä tai ihoteipillä kiinnitettynä.
Ompeleiden poisto 10-12vrk:n kuluttua. Leikkausalueen nestekertymä ja turpoaminen on odotettavissa. Ota yhteyttä, jos haava erittää, kuumoittaa, punoittaa tms.
Pikaista toipumista ja hyvää joulua!"


Näin oli eläinlääkäri kirjoitellut. He myöskin katsoivat samalla nieluun jos syy rohinaan löytyisi sieltä. Ei löytynyt. Rohinan luultavasti aiheuttaa nenäpunkit tai tuo muodostumapattihärveli. Mutta nyt Kira on jo oma itsensä! :) Ilman karvaista kaulusta toki. :D



Nii ja hyvät Joulut kaikille! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sosiaalistamista kaikilla mausteilla

Nyt on Karu saavuttanut 12 viikon iän, joka tarkoittaa sitä, että teoriassa paras sosiaalistumisvaihe on ohitse. Tämähän ei ole tietenkään k...