30.11.11

Lunta ja lääkkeitä

Eläinlääkäristä mukaan tuli antibioottia, nenäpunkkilääkkeitä ja mahansuojalääkettä. Ehkä me näillä pärjätään...

Kira käyttäytyi loistavasti. Pelkäsi, mutta alistui kohtaloonsa. Kerran yritti rimpuilla, muuten antoi kokeilla ja koskea! :) Noh, siihen rohinaan saatiin nenäpunkkilääkkeitä, kuuri kestää 3vk. Oksenteluun saatiin mahalääkettä, jota annetaan tunti ennen ruokailua, jos oksentelua vielä esiintyy.
Patti sitten olikin vähän hankalempi juttu...
Eläinlääkäri totesi patin kovaksi ja kaksiosaiseksi, muttei osannut sanoa mikä se oli. Se voisi olla tulehtunut imusolmuke ja siihen otimme sitten antibioottia. Ohutneulanäyte oltaisiin voitu ottaa että selviäisi mikä patti on, mutta se ei olisi 100% varma testi ja Kira olisi pitänyt rauhoittaa. Kolmas vaihtoehto olisi ollut leikkaus ja se olisi sitten lähetetty patologille. Päätimme tosiaan kokeilla kahden viikon antibioottikuuria ja jos ei auta niin se olis leikkaukseen... Ell sanoi voivansa tutkia Kiran nielun leikkauksen yhteydessä jos syy rohinaan selittyisi sitä kautta.
Toivotaan parasta ettei mitään vakavaa ole.

Onko siellä jo lunta? Meillä oli maanantaina hirmuiset lumikasat ja koira oli innoissaan! :) Valitettavasti suli jo pois...4 kommenttia:

  1. Kirpulle terveisiä ja toivottavasti nyt paranis äkkiä! ♥

    VastaaPoista
  2. Terveiset toimitettu <3 Voipi olla että leikkaukseen päädytään...

    VastaaPoista
  3. Myöhässä tuli nyt tämä kommentti mutta sain vasta kunnolla toimimaan, eli kiitos <3

    VastaaPoista