20.11.11

Tossutellen

Nyt kyllä tuli ostettua jotain aivan järjetöntä.

Jyväskylän kv näyttelyssä tuli naurettua söpön pinkeille puvuille että millanenkohan tuo olis Kiran päällä, Äiti kommentoi siihen että ennemmin se tarttis tossut. Mentiin sitten johonkin sisustusliikkeeseen myöhemmin ja sielläkin oli söpöjä pinkkejä asuja koirille. Nauroin taas että Kira olis huvittavan näköinen ja äiti mainitsi että kyllä se Kira ne tossut tarvii. Ja kappas, samalla hyllyllä oli punaiset S-kokoa olevat heijastintossut. Niinhän ne tuli sit ostettu. :D 20e maksoi ja Tupsu on tuotteen merkki. Niissä on sellanen jarrutsydeemi pohjassa ettei tassut luisu.
Kira oli kyllä niiiiin huvittavan näköinen kun ekaa kertaa laitoin ne sille jalkaan! Se hyppi ku hevonen ja nosteli tassujaan hyvin korkealle. Nyt se on jo tottunu niihin ja laukatessa saattaa syöksyä jopa kolme tossua kerralla ilmaan (lähtee siis irti...) ku vähä revittelee. Ja siis siksi ostettiin tossut kun talvisin Kiralla meinaa paleltua tassut kun se nostelee niitä ja tulee lumipaakkuja, lisäksi pienet kivet joilla hiekoitetaan tietä ei ole sen mieleen. Katsotaan nyt kuinka ahkerasti nuita tulee pidettyä. :)


2 kommenttia:

  1. Eikä :D! Määkin kyllä haluaisin Hipulle tossut, mutta en oo viel löytänyt mitään sopivan mallisia tolle :D

    VastaaPoista

Rakas Kira

Elämä on jatkunut eteenpäin, vaikka ikävä onkin murskaavaa. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia. Kiran tuhkia jouduimme odottele...