7.7.11

FBI

Kira sai taas uuden kaverin! :) Hero (...Tero ;D) ompi lapsukaisen nimi. Pienokainen sisältää shetlanninlammaskoiraa, suomenlapinkoiraa, saksanpaimenkoiraa ja huskya. Se on todella komea tapaus eikä luonteessakaan ole moittimista.







Sitten vielä...


 




Olin tilannut kolme päivää aikaisemmin Kiralle valjaat ja viilentävän Aqua Coolkeeper pannan Petenkoiratarvike.com:ista, eilen tulivat mutta tänään haettiin postista. Valjaat ovat napakat ja hyvän tuntuiset, viilentävä panta on ihan hyvä apu, vaikka vaikutus ei kauaa "toimi" ainakaan Kiralla. Kun panta menettää kylmyyttään mutta on yhä vähän viileä, se ei enää tunnu koiran turkilla viileältä - turkki eristää. Joten laitan jääkaappiin/pakastimeen hetkeksi ja uudestaan taas käyttöön.


Niin ja kun niihin valjaisiin saa erilaisia tekstejä, niin tilasin FBI ja AGILITY tekstit. :D Tarkoitus olisi ostaa/tilata vielä TERMINATOR teksti (Petenkoiratarvikkeessa loppu).


Naapurissa asustaa Sulo koira. Se on Kiran kokoinen ja ikäinen, ne ovat todella hyvät ystävykset! Tänään Sulo karkasi kolmatta päivää peräkkäin meidän pihaan leikkimään Kiran kanssa. :D Pitää olla vaan varovainen, Kiralla alkaa kohta juoksut...
(Luulisin että Sulo on parsonrussellinterrieri.)

Ps. Kuinka monen ovella on tämmöinen varoituskyltti? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sosiaalistamista kaikilla mausteilla

Nyt on Karu saavuttanut 12 viikon iän, joka tarkoittaa sitä, että teoriassa paras sosiaalistumisvaihe on ohitse. Tämähän ei ole tietenkään k...