7.6.11

Mölleihin!

Voi ei minkä tein... Lupasin kaverin kanssa että osallistutaan koirien kera Saarijärvellä järjestettäviin möllikisoihin. Hups. Ehtona tosin oli että Kira menee pussiin, ei olla sitä harjoiteltu kuin kerran. Dippadui, jänskättää. :)

Oltiin 2.6 Laukaassa. Veli vei mut sinne kun siellä oli mätsärit. Pienissä koirissa kilpailijoita oli 20, me oltiin kolmantenatoista. Aluksi kun harjoiteltiin, Kira peitsasi ja ei näyttänyt kuuntelevan mutta kehässä meni suht hyvin, punainen nauha! Ja meitä vastassa oli toinen mitteli! Punaisten kehässä Kira meni vieläkin paremmin! Pun1! Olin aika yllättynyt. :D BIS kehässä meno oli aivan toinen.. Kira näki/kuuli omiaan ja meni ihan sekaisin, tärisi, vilkuili ympärilleen, veti poispäin, ei kuunnellut, ei maistunut herkut.. Joten, BIS4. Mutta todella tyytyväinen olen Kiran käyttäytymiseen punaisten kehässä. :) Tuomaria vähän aristeli, muttei paljoa.

-Soorii, ei ole nyt kuvaa.-

2 kommenttia:

Sosiaalistamista kaikilla mausteilla

Nyt on Karu saavuttanut 12 viikon iän, joka tarkoittaa sitä, että teoriassa paras sosiaalistumisvaihe on ohitse. Tämähän ei ole tietenkään k...